Jennifer Coolidge 62 let


Umělkyně Jennifer Coolidge známá pro své výrazné a jedinečné postavy, které ztvárňuje, má v Hollywoodu reputaci jedné z nejvšestrannějších a nejslavnějších hereček. Coolidge můžete pravidelně vídat na NBC v komediálním seriálu JOEY po boku Matta LeBlanca a Drey De Matteo. Jenn hraje Bobbie, hledačku talentů.

V roce 2003 si zahrála ve dvou největších letních komediích. V "Pravé Blondýně II - červená, bílá a blonďatá", kde si po boku Reese Witherspoon zopakovala roli manikérky Paullette, nejbližší přítelkyně Elle. Také se znovu objevila v roli "Stiflerovy matky" v třetím pokračování úspěšné komedie "Prci, prci, prcičky".

Jennifer je pravděpodobně nejlépe známá pro své nezapomenutelné roli v "Best In Show" Christophera Guesta, kde se objevila v roli ženy milující svého 95letého manžela. Tato role ji pronásledovala až do roku 2003, kdy natočila film "A Mighty Wind", znovu od Christophera Guesta, kde hraje novinářku, která nemá o ničem co se děje ani tušení. V tomto snímku opět uplatnila svůj komediální talent. V roce 2002 odstartovala v Brodwayské produkci komedii "The Women" a byla nominována na cenu Drama Desk Award za nejlepší herečku v hlavní roli. Nominováni byli taky Kirsten Johnson, ,Rue McClanahan, Cynthia Nixon a Mary Louise Wilson.

Jenn si taky zahrála vedlejší role v "Sex ve městě," "Přátelé," "Fraiser" a "Senfield" jako zmatená přítelkyně/masérka, která si odmítá připustit svůj talent. Taky jste ji mohli slyšet v animovaném filmu "King Of The Hill." Coolidge získala titul bakaláře v umělecké škole Emmerson College a brzy nato odstartovala svou kariéru v divadel Groundlings v Los Angeles.


28.8.1961
Boston, Massachusetts, USA
Jennifer Coolidge csfd

B.O.O.: Bureau of Otherworldly OperationsLegally Blonde 3Máme tu duchaPierre the Pigeon-HawkShotgun WeddingJako kůl v plotěKrokodýlí kluk ArloSwan SongBobbleheads: The MovieNadějná mladá ženaVelké šéfkyEmoji ve filmuMascotsAlvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaHell & BackAlexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý denV zemi Jane AustenovéPrci, prci, prcičky: Školní srazEverything Is Going to Be Just FineMangus!Kráska mezi mužiThe Jack of SpadesDivnej týpekExTerminatorsŠpatnej poldaDr. Dolittle 4IgorPuberťáci milují sexV rytmu souluŽivoucí důkazVelkej bijákDěsnej dojákHledáme YdolKlik - život na dálkové ovládáníNominace na OscaraRobotiLemony Snicket: Řada nešťastných příhodModerní PopelkaAs Virgins FallCarolinaPravá blondýnka 2Prci, prci, prcičky 3: SvatbaTestosteroneVichřiceStage On Screen: The WomenŽeny proti mužůmPravá blondýnkaPrci, prci, prcičky 2Tak nevyhrožujZoolanderZpátky na zemKlub zlomených srdcíNejlepší showAustin Powers: Špion, který mě vojelPrci, prci, prcičkyBrownovo RequiemMuži v bílémNoc v RoxburySlappy a SmraďošiJeště blbější


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Coolidge: 5.11. 2023 18:31