Alyson Hannigan 50 let


Allison Lee Hannigan se narodila 24. března 1974 ve Washingtonu, District of Columbia. Její rodiče Albert Hannigan a Emílie Posner se rozvedli rok po jejím narození a Aly povětšinu vyrůstala u své matky v Atlantě. Od roku 2003 je šťastně vdaná s Alexisem Denisofem, kterého potkala na natáčení Buffy, kde sám hrál. Má tetování delfínů na kotníku a japonský znak pro štěstí na zádech.

V roce 1997 byla Alyson obsazena do role Willow Rosenberg v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Tento seriál se stal velice populárním a Aly byla několikrát nominována na nejrůznější ceny a nakonec v roce 2003 získala cenu Saturn Award. Následně hrála v několika známých filmech jako American Pie 1, 2 a 3, Boys a Girls, American Wedding a mezi novější patří Date Movie.

V roce 2005 se vrátila k seriálům. Můžeme ji vidět pravidelně v seriálu How I Met Your Mother a občas se objevující v seriálu Veronica Mars.


24.3.1974
Washington, District of Columbia, USA
Alyson Hannigan csfd

Office RaceFlora & Ulysses53 Days: The Abduction of Mary StaufferKim PossibleTřeba jsi vrahModern LoveMore Time with FamilyPrci, prci, prcičky: Školní srazLáska, svatba, manželstvíDěsnej dojákHolky jdeme na to aneb putování tučňákůBuffy the Vampire Slayer: The Animated SeriesIn the GamePrci, prci, prcičky 3: SvatbaMimo zákonPrci, prci, prcičky 2Boys and GirlsHayley Wagner, StarPrci, prci, prcičkyMrtvý na univerzitěA Case for LifeFor My Daughter's HonorTajemství mého mužeVyměněné osudyKrásná mimozemšťankaChytrolíniFancy NancyRobot ChickenJak jsem poznal vaši matkuSofie PrvníThe McCarthysAmerický tátaSimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Alyson Hannigan: 24.3. 2024 21:21