Rachel Weisz 54 let


Když se maďarskému vynálezci a rakouské psychoanalytičce narodila dcerka, těžko mohli tenkrát tušit, že se z ní stane herečka, jejíž mzda bude čítat šest nul. Maminka sama toužila zazářit na prknech co znamenají svět, a proto dceru podporovala, jak jen to bylo možné. Její otec se k tomu stavěl poněkud odlišně, dalo by se říci laxně, ale s tou podmínkou, že nejdřív Rachel dokončí svá studia anglické literatury na univerzitě. Po absolvování Cambridge založila s kamarády divadelní společnost Talking Tongues a to bylo prvním písmenem ve slově Herečka.

Zdá se, že něco ještě chybí. Ano, k tomu, aby byla opravdová herečka potřebuje ještě 'A' a za takovýto vrchol bych považovala nějaké výrazné ocenění v její branži, kterého se jí zatím nedostalo. Ve svých 32 letech má svou kariéru svým způsobem ještě před sebou. Se svou zálibou v improvizaci a časté změně názorů je těžkým úkolem sdělit ostatním její pohled na svět či zda touží po dětech a rodině nebo jestli má přítele v každém rozhovoru totiž s čistým svědomím prohlašuje opak toho, co říkala v předchozím interview.


7.3.1970
Westminster, Londýn, England, Velká Británie
Rachel Weisz csfd

Love ChildBlack WidowFavoritkaMercyMoje sestřenice RachelNeposlušnostPopírání holocaustuSvětlo mezi oceányZnámá neznámáHumrMládíMocný vládce OzBourneův odkaz360Bezedné mořeDům snůNa straně osmInformátorkaAgoraPevné poutoBratři BloomoviUrčitě, možnáMoje borůvkové nociSanta má bráchuEragonFontánaConstantineNepohodlnýZávistChladnokrevněPorotaSexuální rekonstrukceJak na věcMumie se vracíNepřítel před branamiHolčičky na zabitíHistorky z metraMumieSluneční jasArmáda v sukníchMy Summer with DesTemná hraBentTake a NumberVem mě s sebouZrozeni z mořeSvůdná krásaŘetězová reakceDirtysomethingKdo nehraje, nevyhrajeSmrtící strojAdvocates IISmrtící podobaSimpsonoviMasterpiece ContemporaryScarlet and Black


Aktualizace osobnostního profilu Rachel Weisz: 13.11. 2023 20:42