Rachel Luttrell 53 let


Rachel Zawadi Luttrell se narodila v Tanzánii v Jižní Africe, avšak už v pěti letech emigrovala do Kanady. Její otec je Američan, matka pochází z Tanzánie a Rachel je jednou z jejich 4 dcer. Studovala balet na prestižní Ruské akademii klasického baletu a také se učila hrát na piano na Královské hudební konzervatoři. Rachel byla vychovávána v hudební rodině. Její otec, přední člen kritiky obdivovaného Mendelshonova sboru, trénoval Rachelin sopránový hlas. Tato výchova ji vedla k střídavé trojí kariéře tanečnice, herečky a zpěvačky.

Nyní Rachel dělí svůj čas mezi Vancouverem, kde se točí SG:A a Los Angeles. Nedávno se objevila v režijním debutu jejího kolegy z SG:A Davida Hewletta - ve filmu A Dog's Breakfast. Zahrála si zde malou cameo roli.


19.1.1971
Tanzanie
Rachel Luttrell csfd

Black White and the GreysStrážci Galaxie: Sváteční speciálZombieland: Rána jistotyResetSnídaně pro psyThe AviaryHvězdná brána: Atlantida - VynořeníPreview to AtlantisEveryday UseImpostor: Živá zbraňZtracené ideályJoe's So Mean to JosephineOdvahaJak přežít rozvodArrowNámořní vyšetřovací služba L. A.Námořní vyšetřovací službaStrážce spravedlnostiHvězdná brána: AtlantidaPohotovostČarodějkyDamonDogsNáměsíčníciIn the HouseThe Great DefenderDotek andělaVěčný rytířManiac MansionStreet LegalThe Milky Way


Aktualizace osobnostního profilu Rachel Luttrell: 26.4. 2024 05:00