Rumer Willis 35 let


Narodila se v Kentucky (USA) 16.08.1988 matce Demi Moore a otci Bruci Willisovi. V té době na tomto místě zrovna Bruce Willis natáčel film In Country. Demi Moore si zaplatila kameramana, aby její porod natočil, takže Rumer má detailní záběry toho, jak přišla na svět. Má dvě starší sestry: Scout LaRue Willis a Tallulah Belle Willis. Je vysoká zhruba 168 cm a neustále střídá barvu vlasů buď na blond, nebo na černovlásku.

Rumer Willis zazářila již v pěti letech ve snímku NOW AND THEN (Navždy spolu) pod jménem Willa Glen. Pod tímto filmovým jménem je také velice publikovaná. Její další role se jmenovala Amanda Talley ve filmu RUKOJMÍ. Dále pak ztvárnila roly Joanne ve filmu DOMÁCÍ MAZLÍČEK a Ellie v SESTERSTVO NEMILOSRDNÝCH, natočeno v roku 2009. Následovala řada malých rolí v různých TV seriálech, jako např. MEDIUM, nebo KRIMINÁLKA NEW YORK. Můžete ji také znát z filmu STRIPTÝZ a MŮJ SOUSED ZABIJÁK. Další filmové role už bohužel nejsou tak známé.

V současnosti kolují v bulvárních časopisech pravděpodobně nepravdivé drby, jestli není Rumer Willis ve skutečnosti muž.


16.8.1988
Paducah, Kentucky, USA
Rumer Willis csfd

Hidden ExposureMayaTenkrát v HollywooduWhat Lies AheadTa chung čaŽena na hraněHello AgainThe EscortOko za okoThe Ganzfeld HauntingThere's Always WoodstockThe Odd Way HomeDiary of Preston Plummer, TheSpolek nemilosrdnýchWild CherryDomácí mazlíčekProkletíWhoreRukojmíMůj soused zabijákStriptýzNavždy spoluZáchranáři L. A.EmpireHavaj 5-0Robot ChickenLos Feliz, 90027SongbyrdProlhané kráskyWorkaholics90210: Nová generaceMédiumArmy WivesKriminálka New York


Aktualizace osobnostního profilu Rumer Willis: 4.11. 2023 08:00