Jason Gedrick 59 let


Jason Michael Gedroic, jak zní jeho rodné jméno, se narodil 7.2.1965 v Chicagu. Pochází ze 3 dětí, má bratra Joela a sestru Dawne. Jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě malý. Bratra se sestrou vychovával otec, on zůstal s matkou. Je absolventem Technical Gordon High school v Chicagu, kterou dokončil v roce 1982. Poté na přání rodičů studoval na Drake University v Des Moines v Iowe. Studium mu nešlo (trpí dyslexií - vývojovou poruchou čtení) a po roce ho zanechal a přestěhoval se do Hollywoodu. Od malička byl nadaný na sport a na škole hrál basketbal.

Postupem času se vytratil z kin a začal hrát v TV seriálech a filmech. Jeho prvním seriálem byli úspěšní PRVÁCI (1993), o prvním roce na vysoké škole. V seriálu hrál hlavní roli studenta Davida, který vypráví o příhodách studentů ve škole i na koleji. Mezi jeho nejznámější seriály patří VRAŽDA PRVNÍHO STUPNĚ (1995). Potom následovalo období neúspěšných seriálů jako JILMOVÁ ULICE nebo FALCONE. Až v roce 2002 se objevil v docela úspěšném mysteriózním seriálu VZKVÉTAJÍCÍ MĚSTO, který ale v dalších sériích upadal až byl nakonec zrušen. Mezi jeho poslední známější filmy patří KRÁLOVÉ JIŽNÍ PLÁŽE a MAFIÁNKA.

Byl ženatý s Danou Lavas ( 1989 - 1997 ) s níž má 3 syny - Jiana, Garretta a Tyho.


7.2.1965
Chicago, Illinois, USA
Jason Gedrick csfd

Acts of DesperationBella's StoryThe TurnSkating to New YorkKvěty válkyThe Wishing TreeSinatra ClubDuha v srdciPísečná smrtMafiánkaPřepadení z hlubinThe Christmas ChoirGangsteři z MiamiJesus, Mary and JoeyToulavý andělNorco: Pod palbouPartners, TheProkletíSchůzka s temnotou: Dopadení Andrewa LusteraLetní vzplanutíPekelná kuchyněPrázdná postýlkaTřetí dvojčeJilmová uliceSíla 98Šance na láskuSílaNa rozhraníOheňStill LifeNarozen 4. červenceStřechyŽelezný orel 2StackingZaslíbená zeměOcelový orelNebeské dítěZoo Gang, TheMassive RetaliationRiskantní podnikZlí hošiSmrtonosná zbraňCloser: Nové případyOdstřelovačBoschStrážce pořádkuVražedná právaDexter


Aktualizace osobnostního profilu Jason Gedrick: 2.11. 2023 12:05