Lori Loughlin 59 let


Americká televizní herečka Lori Anne Loughlin (čti Loklin) se narodila 28. července 1964 v New Yorku. Vyrostla na Long Islandu a už od svých dvanácti let si začala vydělávat jako modelka, ať už v katalozích, či v reklamách. Svou první roli získala už ve svým patnácti letech v jednom z mnoha nekonečných televizních seriálů THE EDGE OF NIGHT. V roce 1980 dostala nabídku role Emmeline v Modré laguně, ale odmítla ji, a ta pak připadla Brooke Shieldsové.

V tomtéž roce dostala svou nejslavnější roli Rebeccy Donaldsonové v rodinném sit-comu PLNÝ DŮM. Původně se měla v tomto seriálu objevit jen v pár epizodách, ale úspěch u diváku ji zajistil plnohodnotnou smlouvu. Zde, krom toho, že hrála s párem právě vycházejících hvězdiček Mary-Kate a Ashley Olsenovými, se setkala s Johnem Stamosem, s nímž začala tvořit zamilovaný pár jak na televizních obrazovkách, tak i v soukromí. Nicméně vztah dlouho nevydržel, neboť v roce 1989 se vdala za Michaela Burnse.

Po osmi sériích PLNÝ DŮM v roce 1995 skončil a Lori se začala objevovat v jednotlivých epizodách různých televizních seriálů té doby. V roce 1997 se objevila, společně s komediální hvězdou osmdesátých let Stevem Guttenbergem, v pokračování pohádky Casper s názvem CASPER – PRVNÍ KOUZLO, které však na úspěch prvního dílu ani zdaleka nenavázalo. Ještě hůř pak dopadl thriller s Treatem Williamsem s názvem KRITICKÝ BOD (2000). Ještě předtím se však Lori stihla znovu vdát, a to v roce 1997, tentokrát za módního návrháře Mossima Giannulliho a porodit mu dvě dcery Isabellu Rose (1998) a Oliviu Jade (1999).

Užuž to vypadalo na konec herecké kariéry, když přišla hlavní role v hořko-sladkém seriálu KALIFORNSKÉ LÉTO (2004), odehrávající se v atraktivním prostředí pláže Malibu v Kalifornii. Lori zde stvárnila hlavní postavu Avu Gregoryovou, která se musí náhle postarat o dospívající děti své zahynuvší sestry. V současné době můžete Lori vidět s Davidem Arquettem v komediálním seriálu IN CASE OF EMERGENCY (2007), popřípadě v rodinném filmu MOONDACE ALEXANDER (2007).


28.7.1964
New York City, New York, USA
Lori Loughlin csfd

Fall Into WinterDoma pečené VánoceZaprášená tajemství: Pandořina skříňkaZaprášená tajemství: Posmrtná maskaZaprášená tajemství: Vražda v d mollZaprášená tajemství: Vražedné fotoGarage Sale Mystery: A Case of MurderGarage Sale Mystery: Murder Most MedievalGarage Sale Mystery: Murder by TextZaprášená tajemství: Mrtvý na plážiA When Calls the Heart ChristmasTajemství VánocZaprášená tajemství: Stará vraždaZaprášená tajemství: Vražda v podkrovíZaprášená tajemství: Vraždy pro milovníky detektivekNorthpole 2Severní pól: Na Vánoce otvírámeZaprášená tajemství: Pokoj smrtiZaprášená tajemství: Svatební šatyZaprášená tajemství: Všechno, co se třpytíA Mother's RageCrawlspaceWhen Calls the HeartZaprášená tajemstvíPříběh vojákaStarý pákyThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsMoondance AlexanderHolky jdeme na to aneb putování tučňákůSummerlandEastwickSuckersKritický bodCasper - První kouzloDítě MedúzyNic mi neříkejPožehnaná jistotaSmrt v odlesku slávyOpuštěná a podvedenáJeden z vlastníchCizinec v zrcadleEmpty CradleJedeme k babičceKruté neřestiNo Means NoNoc předtímTales from the Hollywood Hills: The Old ReliableA Place to Call HomeBack to the BeachBabies Having BabiesBratrstvo spravedlivýchRadLunapark smrtiNorth Beach and RawhideTajná ctitelkaAmityville - Dům hrůzyTom Swift and Linda Craig Mystery Hour, TheToo Far to GoWhen Hope Calls


Aktualizace osobnostního profilu Lori Loughlin: 31.10. 2023 21:50