Lara Flynn Boyle 54 let


Lara Flynn Boyle se narodila 24. března v Davenportu v Iowě, vyrůstala ovšem v Chicagu (Illinois) a ve Wisconsinu, a má irské předky. Pojmenována byla podle jedné z postav knihy Dr. Zhivago. Jedna z vůbec prvních rolí téhle atraktivní pihovaté brunetky byla malinká rolička ve filmu FERRIS BUELLER'S DAY OFF, ale její scéna byla nakonec z finálního sestřihu vyřazena. Lara se poté objevila v minisérii AMERIKA, kde ztvárnila Jackie Bradfordovou, náctiletou sestru jednoho z hlavních hrdinů.

V 90. letech Lara účinkovala v mnoha filmech. Úspěch zaznamenala například jako svůdná a manipulativní Suzanne Brown ve filmu RED ROCK WEST, či jako Alex, studentka omylem ubytovaná na chlapecké koleji v drama/komedii/romanci ŠVÉDSKÁ TROJKA. Pak kariéra Boyle na nějakou dobu utichla, až se v roce 1997 dostala do úzkého výběru na roli Ally v seriálu Davida E. Kelleyho ALLY MCBEALOVÁ. Jak víme, roli nakonec získala Calista Flockhart, ale Lara Kelleyho zaujala, a tak speciálně pro ni vytvořil postavu Helen Gamble v jeho dalším seriálu THE PRACTICE, za kterou byla nominována na cenu Emmy. Lara po sedmi letech seriál opustila nešťastným způsobem – byla vyhozena kvůli škrtům v rozpočtu. Nakonec se ovšem párkrát objevila i v epizodních rolích v ALLY MCBEALOVÉ.

Další velkou filmovou rolí byla pro Laru Serleena (smrtonosná mimozemšťanka v převleku za modelku spodního prádla)ve filmu MUŽI V ČERNÉM 2. Nedávno také ztvárnila maniodepresivní pacientku v seriálovém dramatu HUFF. Jak z biografie vyplývá, kariéra Lary byla velice pestrá, a jistě i nadále bude.

Neméně pestrý je ovšem i její osobní život. Již nesčetněkrát byly v bulvárních médiích propírány její vztahy s Richardem Deanem Andersonem (MacGyver, Jack O'Neill v SG-1), seriálovým kolegou Kylem MacLachlanem (Dale Cooper v TWIN PEAKS, Trey MacDougal v SEXU VE MĚSTĚ) a především její bouřlivý vztah s ďábelským Jackem Nicholsonem. Boyle byla dvakrát provdaná, její současný manžel Donald Ray Thomas III, kterého si vzala 18. prosince 2006, je realitní investor.


24.3.1970
Davenport, Iowa, USA
Lara Flynn Boyle csfd

Mother CouchDeath in TexasLucky DogHansel & Gretel Get BakedCougar HuntingLife Is Hot in CracktownPráce na dvojí úvazekHave Dreams, Will TravelShades of Black: The Conrad Black StoryZemě slepýchZáhadný důmMuži v černém 2Sex instruktorŘetěz bláznůSusanin plánŠtěstí„Sladká“ pomstaCannes ManFarmer & ChaseOpravář na všechnoRed MeatBig Squeeze, TheCafé SocietyBible - Starý zákon: JákobTajemství minulostiTrable prcka BinkaVítejte ve WellvilleŠvédská trojkaRed Rock WestZáskokEquinox - den zúčtováníWaynův světEye of the StormGangsteřiKam tě den zavedeMuž se třema rukamaMatka, dcera a milenciZelenáčJak se dostat na vysokouOhrožení na dálnici 91Vražda v Central ParkuPoltergeist IIILas Vegas: KasinoHuffAdvokáti


Aktualizace osobnostního profilu Lara Flynn Boyle: 6.11. 2023 18:01