Rick Gonzalez 44 let


Rick Gonzalez se narodil v New Yorku. Jeho rodiče se setkali právě tam, vzali se a později rozvedli. Usadili se v Brooklynu, kde Rick také navštěvoval základní a střední školu. Jako malý se účastnil všech školních her. Učitelé si jeho nadání všimli a byli nápomocni při přesvědčování, že by se Rick měl ucházet a zkusit Vysokou školu Múzických umění na Manhattanu. On udělal tak, jak mu bylo navrhováno a byl přijat. V roce 1997 tuto školu dostudoval a začal se věnovat hraní.

Rick se díky tomu dostal do Hollywoodu, kde dostal malou roli ve filmu KROKODÝL DUNDEE V LOS ANGELES. V roce 2005 si zahrál roli Tima Cruze v oblíbeném filmu COACH CARTER. Rick ukázal velké herecké nadání v mnoha dalších filmech, ale hlavně v seriálu REAPER (Ďáblův sluha), kde si zahrál jednu z hlavních rolí bojující proti uprchlíkům z pekla. Postupně si tak vyšlapává cestičku mezi velké hollywoodské hvězdy.


30.6.1979
New York City, New York, USA
Rick Gonzalez csfd

Bad Dad RehabDeucesNovember RuleVictorMake Your MoveBad GirlsCommencementEmergoVánek osuduHrdost a slávaPovýšeníPrachy mimo zákonV údolí ElahWhat We Do Is SecretNominace na OscaraPrvní sníhPulsCoach CarterRoll bounceVálka světůMládí v trapuMotorkářiHráčLaurel CanyonKrokodýl Dundee v Los AngelesMambo CaféPrince of Central ParkHustší než krevLaw & Order: Organized CrimeZtracený symbolAmerický tátaArrowLegendy zítřka


Aktualizace osobnostního profilu Rick Gonzalez: 31.10. 2023 05:23