Corey Johnson 62 let


Corey Johnson, rozený John Johnson, se narodil 17. května 1961 v New Orleans v USA. Má dvě sestry a dva bratry, z čehož jeden je sportovní komentátor v rodném městě. Vystudoval v Londýně, konkrétně na London's Central School of Speech and Drama, a dále se začal věnovat herectví.

Dodnes je Corey jeden z těch herců, kterého když v něčem uvidíte, řeknete si "sakra, kde jenom hrál?". Mezi jeho další role totiž také patří agent Clay z HELLBOYe (2004), sportovní výtržník v KICK-ASS (2010) nebo Warden z nejnovějšího X-MEN: FIRST CLASS (2011). Mimo to má Corey také pověstný hlas, které můžete slyšet v mnoha videohrách (nejznámější je asi Killzone 2).


17.5.1961
New Orleans, Louisiana, USA
Corey Johnson csfd

KandaharBatgirlLion Versus the Little PeopleMorbiusVšechny staré nožeLairMauritánec: Deník z GuantánamaZa nepřátelskou liniíRadioaktivitaSkrytá hraSoukromá válkaThe TitanMegan LeaveyVálka vynálezcůJackiePoslední přežijeRuby Strangelove Young WitchBlood MoonEx MachinaKingsman: Tajná službaBudoucnost nejistáKapitán PhillipsBourneův odkazX-Men: První třídaČerné zlatoKick-AssPimpLast Days of Lehman Brothers, TheUniverzální voják III: ZnovuzrozeníZlodějská partieČtvrtý druhTelefonátBourneovo ultimátumJedno s druhýmSex, the City and MeKontraktLet číslo 93Vzpomínky7 vteřinLovci dinosaurůHellboyDruhá přirozenostZabijákImpactEndgamePoslední agentČerný jestřáb sestřelenHarrisonovy květyMumieNěmý svědekZachraňte vojína RyanaOver HereNevinnýDangerous Man: Lawrence After Arabia, ATraderSmrt v rájiDevsDeep State


Aktualizace osobnostního profilu Corey Johnson: 3.11. 2023 05:07