Jesse Spencer 45 let


Jesse Gordon Spencer se narodil 12. února 1979 v Melbourne ve znamení Vodnáře. Tento australský herec pochází z lékařské rodiny, jeho otec i oba jeho bratři a sestra vystudovali medicínu. Kdyby se nedal na herectví, je dost pravděpodobné, že by šel ve šlépějích svého otce - medicína ho totiž fascinuje.

Dále si zahrál v dramatu SMRT POD OCHRANOU CÍRKVE, ve filmech HOLKY Z LEPŠÍ SPOLEČNOSTI (k němu nazpíval písničku Molly Smiles), PROTI PROUDU (zde ztvárnil roli Tonyho Fingletona) a ve filmu FLOURISH z roku 2006 si zahrál bývalého snoubence Jennifer Morrisonové.

Je rovněž hudebně nadaný, zpíval v chlapeckém sboru, hraje na housle, kytaru, basu, piano. Plynně se dohovoří francouzsky. V roce 2004 se zasnoubil se svou seriálovou kolegyní Jennifer Morrisonovou alias doktorkou Cameronovou. V roce 2007 však zasnoubení zrušili.

V jednom rozhovoru na sebe prozradil, že jeho dřívějším spolubydlícím v Londýně byl James McAvoy. Je fanouškem Battlestar Galactica. Časopis People ho v roce 2007 zařadil mezi 100 nejkrásnějších lidí světa.


12.2.1979
Melbourne, Victoria, Austrálie
Jesse Spencer csfd

The Girl Is in TroubleFlourishHolky z lepší společnostiPlavat proti prouduTrosečníciProkletý talismanSestry v LondýněLorna DooneLast Days of the Space AgeChicago FireNemocnice Chicago MedPolicie Chicago


Aktualizace osobnostního profilu Jesse Spencer: 7.11. 2023 03:22