Noble Willingham (1931 - 2004)


Celým jménem Noble Willingham Henry jr. se narodil 31.8. 1931 a byl americký televizní a filmový herec. Objevil se ve více než třiceti celovečerních filmech.

V roce 2000 se začal angažovat v politice. Willingham měl dvě děti, dceru a syna. Dne 17. ledna 2004 pokojně zemřel ve spánku v Palm Sprinte ve věku 72 let. Je pohřben na národním hřbitově Riverside v Riverside v Kalifornii.


31.8.1931
Mineola, Texas, USA
17.1.2004
Palm Springs, California, USA
Noble Willingham csfd

SpiknutíNa jih od nebe, na západ od peklaThe Corndog ManIntimní detailyAce Ventura: Zvířecí detektivDobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatěWalker Texas Ranger 3: Deadly ReunionZáskokMuži nemluvíOheň v oblacíchDokonalý džentlmenO myších a lidechStín minulostiČlánek 99Divoká nocDobrodruzi z velkoměstaPastimePoslední skautSladký jedCapital NewsSporting ChanceThe Court-Martial of Jackie RobinsonLoupežPsanciSlepá zuřivostUnconqueredA Stoning in Fulham CountyLongarmQuiet Victory: The Charlie Wedemeyer StoryShooterŽbluňk! 2Alamo: Třináct dní ke slávěDobré ráno, VietnameLa BambaLetní žárNarodil jsem se ve východním Los AngelesBadge of the AssassinCutter to HoustonIndependence DayLiving Proof: The Hank Williams Jr. StoryMissing Children: A Mother's StoryCoward of the CountyHarry's WarPrvní říjnové pondělíThe Children Nobody WantedBrubakerKarbaníkThe Georgia PeachesButch a Sundance: ZačátkyFast Charlie... the Moonbeam RiderNorma RaeSilent Victory: The Kitty O'Neil StoryCindyJust Me and YouThaddeus Rose and EddieThe Boys in Company CThe Critical ListGreased LightningSlepý hněv


Aktualizace osobnostního profilu Noble Willingham: 19.11. 2023 11:56