Elizabeth Daily 62 let


Elizabeth Ann Guttman, kterou známe pod pseudonymem Elizabeth Daily a EG Daily, je americká herečka, zpěvačka a skladatelka, měřící 1,55 m, francouzského původu. Narodila se rodičům Alexi a Heleně, má tři bratry Michaela, Ronalda a Sama a sestru Reine River.

Hrála postavu Sandy Burns v seriálu THE RIGHTEOUS APPLES, 1980-1981. V roce 1985 přišla role ve filmu Tima Burtona Pee-Weeho velké dobrodružství. Dále ji můžeme vidět v mnoha televizních filmech a seriálech. Např. si zahrála i v seriálu PŘÁTELÉ.

Chodila například s hercem a modelem Jonem-Erikem Hexumem v době jeho smrti. Herec zemřel v roce 1984 při natáčení seriálu COVER UP, kde hrál hlavní mužskou roli. S producentem Rickem Salomonem má dvě dcery. První Hunter Daily Salomon se narodila 13. března 1996 a druhá Tyson 14. října 1998. Manželství Ricka a Elizabeth trvalo pět let (1995-2000).


11.9.1961
Los Angeles, California, USA
Elizabeth Daily csfd

Pierre the Pigeon-HawkThe Blonde ExperimentBeverly Hills BrokeDívka z údolíTellersThe Litch31Matky a dceryThe Unlikely'sSecond Chance ChristmasTime and ChargesZvědavý George: Jarní dobrodružstvíYellowBoy ToyHappy Feet 262 PickupGnomes and Trolls: The Forest TrialJe to i můj životZvědavý George 2 - Veselé opičí VánoceSkřítkové a trollové: Tajemná komnataWhite AirCutting RoomDům hrůzyTrhni si!Potheads: The MovieVyvrženci peklaLumpíci v divočiněCountry BearsPowerpuff GirlsPowerpuff Girls: Twas the Fight Before ChristmasLabutí trumpetkaPřestávka: Škola mimo provozAlvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakemBob's VideoGen¹³Lumpíci v PařížiVeselé VánoceBabe 2: Prasátko ve městěLumpíciA Rugrats VacationOstrov pokladůGoofy na výletěPrinc a chuďasMalí uličníciEmpty CradleLék pro LorenzaStav: kritickýDutch aneb Bláznivá cestaSoubojZajíčekZlé snyFandangoRadši umřítOhnivé uliceŽádná maličkostDívka z údolíFunny MoneyDámy a pánové, punk žije!Mauzoleum


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Daily: 28.2. 2024 10:43