Mateusz Damięcki 42 let


Syn Joanny Damieckiej a Macieja Damieckego a bratr Matyldy Damieckiej. Pochází z velice známé polské herecké rodiny, jejíž kořeny sahají až k drobné šlechtě erbu Dabrowa. Svoji hereckou kariéru začal již ve věku 10 let, kde hrál v seriálech WOW (1993), LOVEC, MATKI ZONY I KOCHANKI (1996), KLAN (1997). Absolvent VI Liceum im. Tadeusza Reytana ve Varšavě. Stejně jako jeho otec a strýc promoval na herecké akademii - Akademia Teatralna im. Aleksandra Zelwerowicza ve Varšavě v 2004 roce.

Damiecki se neomezuje jen na televizní a filmové role, je také hercem divadla Teatr Wspolczesny ve Varšavě, kde aktuálně hraje ve hře Transfer režírovaným Maciejem Englertem a Wasza Ekscelencja v režii Izabelli Cywinskiej. Přestože filmové a divadelní role mu berou mnoho času, snaží se sportovat. Ve volných chvílích hraje basketball, jezdí na koni a věnuje se plavání. Rád tancuje, ale - jak říká - vyhýbá se diskotékám.


19.5.1981
Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko
Mateusz Damięcki csfd

Jak ukradłem 100 milionówO psie, który jeździł kolejąMiłość na pierwszą stronęLokal zamkniętyFuriozaHamletMiłość jest wszystkimSerce nie sługaŻabusiaBodoZtracený časSmart & CleverLove and DancePikseleCzarnyEgoNie kłam, kochanieWarszawaZítra jdeme do kinaKrótka histeria czasu1409. Afera na zamku BartensteinKarolPředjaříKapitánská dcerkaJoannina dobrodružstvíŁowca. Ostatnie starcieNa dobre i na złeFuriozaPrzyjaciółkiPlaneta Single: Osm příběhůUsta usta


Aktualizace osobnostního profilu Mateusz Damięcki: 19.3. 2024 00:49