Branscombe Richmond 68 let


Tento americký herec a producent se narodil 8. Srpna 1955 v Los Angeles, California. Jeho otec Leo C. Richmond byl také herec, kaskadér a původní obyvatel Ameriky, po něm má Branscombe svůj indiánský charakter. Ve svých filmových začátcích působil především jako zločinec a padouch v mnoha filmech a televizních seriálech. Působí také jako host v několika televizních show. Objevil se jako Klingon ve STAR TREK III : PÁTRÁNÍ PO SPOCKOVI (1984). Richmond je také národním mluvčím Indian Motorcycles.

Richmond hostuje a produkuje televizní show Good Morning Hawai, která běží na sesterské stanici televize FOX. Jeho show, která obsahuje rozhovory s béčkovými celebritami, sleduje přibližně 106 milionů amerických domácností denně. Branscombe Richmond, jak sám říká, žije ve spokojeném manželství s překrásnými dětmi. Mezi jeho největší záliby patří jízda na motorce a jeho skupina ve které zpívá a hraje na kytaru.


8.8.1955
Los Angeles, California, USA
Branscombe Richmond csfd

Kangaroo KidsKiller Witches from Outer SpaceManeaterParadise CityRenovace srdceThe Walls Are WatchingLena a Sněhová kouleThe Unhealer‘Ohana: Rodina je pokladAloha Surf HotelAngel by ThursdayDisturbing the PeaceWish Upon A UnicornLas Vegas Vietnam: The MovieSpike Smiley: Halloween NightRunaway RomanceKuleanaCity of GoldMike i Dave sháněj holkuCesta na tajuplný ostrov 2MotorkářSurfařkaZkus mě rozesmátTaken by ForceKopačkyAngels with AnglesBlack CloudKrál ŠkorpiónDo krajnostiHard ViceThe Corpse Had a Familiar FaceC.I.A.: Krycí jméno Alexa 2Da Vinci's WarHorečka z JerichaSunset GrillBatman se vracíKomando andělůKryštof KolumbusMušketýři na HarleyíchNemesisPrsten smrtiUvnitř ohněŽelezný orel 3Bláznivá jízdaGrand CanyonHarley Davidson a Marlboro ManIdeální zbraňKudrnatá holkaZúčtování v Malém TokiuÚlovek z Beverly HillsEl DiabloSmrt ve sněhuTěžko ho zabítBoj o životL.A. BountyPovolení zabíjetNová dobrodružství Pippi PunčochatéSám proti teroruBestseller


Aktualizace osobnostního profilu Branscombe Richmond: 28.2. 2024 12:20