Wil Wheaton 51 let


Wil Wheaton se narodil jako Richard William Wheaton III. v Kalifornii roku 1972 do rodiny lékařského specialisty a herečky. Po své matce tak zdědil svůj herecký talent. Debutoval roku 1981 v televizním filmu A LONG WAY TO HOME a svým mladým hlasem upoutal pozornost v animovaném filmu THE SECRETH OF NIMH, kde namluvil postavu Martina Brisbyho, syna hlavní myší hrdinky. Svým hlasem se podílel také na hře GTA San Andreas.

Wheaton je znám jako spisovatel, tester počítačových her, hráč karetních her a jako odpůrce George Bushe a republikánské strany. Čas od času se objeví v nějakém seriálu jako např. nedávno ve 3. řadě BIG BANG THEORY, kde ztvárnil sám sebe.


29.7.1972
Burbank, California, USA
Wil Wheaton csfd

Max Reload and the Nether BlastersRent-A-PalSharknado 2Star TrekAmericanizing ShelleyEvery Little Something by DaveNeverlandSeznam dnůJane White Is Sick & TwistedRyby nemrkajíStar Trek X: NemesisThe Flintstones: On the RocksGirls' Room, TheNebezpečná hloubkaPythonForeign CorrespondentsDen, kdy zabili LincolnaFag HagFlubberTales of Glamour and ExcessRumové pralinkyBuď on nebo myMr. StitchKlub lhářůNebezpečná hra na vojákyRozhodnutíThe Last ProstituteMy Dad Can't Be Crazy, Can He?Manželské etudyKletbaThe Man Who Fell to EarthYoung Harry HoudiniLong Time GoneStůj při mněÚtěk v řetězechHambone and HilliePoslední hvězdný bojovníkSíla láskyShooting, TheTajemství N.I.M.H.Dlouhá cesta domůStar Trek: PicardZbrojniceHafani ve vesmíruMedical Marijuana ManDo temnotyRival SpeakSupergirlTeorie velkého třeskuStretch Armstrong & the Flex Fighters


Aktualizace osobnostního profilu Wil Wheaton: 30.10. 2023 10:16