Chad McQueen 63 let


Ano, bude řeč o synu slavného otce, jímž nebyl nikdo jiný, než jeden ze Sedmi statečných Steve McQueen. Chad se narodil 28. prosince 1960 v Los Angeles Callifornii. Měl mladšího bratra Terryho, který bohužel už není mezi námi. Chodil na hodiny bojového umění k Chucku Norrisovi. Je dvakrát ženatý. Z prvního manželství, které trvalo 2 roky má jedno dítě a z druhého, které stále trvá, má 2 děti. Je alergický na penicilin.

Po těchto snímcích už nějak výrazně na sebe neupozornil. Naposledy jsme ho mohli vidět po boku Michaela Madsena v thrilleru CENA MLČENÍ.


28.12.1960
Los Angeles, California, USA
Chad McQueen csfd

Cena mlčeníSouboj na oblozeStopa masového vrahaSquanderersFanynka číslo jednaRed LineBullet IIIndecent Behavior IIJimmy HollywoodPosedlost nociSex jako léčbaZáchranná službaPekelná zónaPolda z New YorkuPrsten smrtiWhere the Red Fern Grows: Part 2Mise spravedlnostiZa cenu životaKarate Kid 2Fever PitchThe Karate KidHadley's RebellionSkateboardVA Life of Endless Summers: The Bruce Brown StoryJohn G. Avildsen: King of the UnderdogsSteve McQueen: The Man & Le MansJá, Steve McQueenDust to GloryMovies' Greatest CarsSteve McQueen: The Essence of CoolSteve McQueen: The E! True Hollywood StorySteve McQueen: The King of CoolReturn to 'The Great Escape'


Aktualizace osobnostního profilu Chad McQueen: 2.11. 2023 15:46