Britney Spears 42 let


Tato americká herečka a zpěvačka se narodila 2. prosince 1981 v městečku Kentwood ve státě Luisiana. Britney má dva sourozence. Staršího bratra Briana a mladší sestru Jamie Lynn. Její rodiče jsou rozvedení.

Ve filmu a v televizi však takové štěstí bohužel nemá. Měla hostovat v seriálech DAWSONŮV SVĚT, BEVERLY HILLS 90210 a SEX VE MĚSTĚ. Nakonec se v žádném z těchto seriálů neobjevila.

Její filmový debut z roku 2002 nazvaný CROSSROADS u diváků také nezabodoval. Původně si měla zahrát dceru Bruce Willise ve čtvrtém pokračování Smrtonosné pasti. K tomu však nakonec také nedošlo. Doufejme, že se Britney jednou podaří uspět u filmu Stejně dobře, jako v hudební branži.


2.12.1981
Kentwood, Louisiana, USA
Britney Spears csfd

Jako zvířataSázka na nejistotuPrezidentské volbyJackass 3Sláva jen pro mrtvéAustin Powers - GoldmemberCrossroadsPřesný zásahEuforiePanenka JaneGleeJak jsem poznal vaši matkuPříběhy hvězdWill a GraceSimpsonoviSabrina - mladá čarodějnice60 MinutesBritney Spears: Daň za svoboduTMZ Investigates: Britney Spears: Divorce & DespairJamie vs. BritneyBritney Spears: Život pod dohledemBritney vs. SpearsGossipOsvoboďte Britney SpearsThe Battle for Britney: Fans, Cash and a ConservatorshipThe Curse of Von DutchWoodstock 99: Mír, láska a běsněníHip Hop a jeho zrodThe New York Times PresentsBritney at Breaking PointLeaving NeverlandMilkAmerická 90. létaChristian Audigier the VifJamie Lynn Spearsová: Když zhasnou reflektoryOfficial! Biggest Hits of the 90sFrontlineI Am Britney JeanMiley: The MovementP!nk: Staying TrueJsou všichni muži pedofilové?Britney Spears contre le reste du mondeBritney Spears: I Am the Femme FataleTeenage PaparazzoDvě tváře BritneyBritney Spears: Fallen Pop PrincessBritney: For the Record


Aktualizace osobnostního profilu Britney Spears: 17.11. 2023 00:54