Vladimír Polák 47 let


Je divadelní, filmový a seriálový herec, komik, moderátor a politik. Vystudoval Janáčkovu konzervatoř obor herectví. Po dokončení získal angažmá v Národním divadle Moravskoslezském. Získal cenu Českého divadla za nejlepší mužskou roli ve hře „Mein Kampf“, kde ztvárnil Adolfa Hitlera.

V roce 2016 se připojil k improvizační show „Tři tygři“. V roce 2021 po 26 letech odešel z NDM a přesunul se do stálého angažmá do Divadla Mír. Mezi jeho nejúspěšnější hry v Míru patří např.: „Lakomec“, „Dva nazí muži“ nebo „Kdo je pan Schmitt“. Mohli jsme ho také vidět v několika filmech jako Ostravak Ostravski nebo Princezna zakletá v čase. Hodně se také objevuje v projektech České televize.

Hraje na piano, kytaru a ukulele. Mezi jeho oblíbené sporty patří nohejbal a sportovní střelba.


23.3.1977
Ostrava, Československo
Vladimír Polák csfd

HovnaysTerezín: Láska za zdíZatměníPokoj za větremPrincezna zakletá v čase 2Tajemství staré bambitky 2Tři Tygři ve filmu: JACKPOTZa vším hledej ženuAdam stvořitelKumštýři: Ostruhy nekonečnaPorota 2Volným pádemPrincezna zakletá v časeŽenská pomstaKdyž draka bolí hlavaOstravak OstravskiTajemství Lesní zeměKomu zvoní hranaKrál ozvěnyCísař a tamborO sirotkovi z RadhoštěKeanStíny v mlzeHraj něco!Tři Tygři: Cesta na OlympMísto zločinu OstravaPrázdninyTři tygřiHelena4teensJak se točí pohádkaRozsudekTereza Mašková ft. Marek Lambora, Natália Germáni & cast: Tam za řekouLakomecOdcházeníScénický kaleidoskopBullDoktor FaustusKomedie omylůMůj bojVěc MakropulosRevizorTime to DiesKORO NA mizině


Aktualizace osobnostního profilu Vladimír Polák: 31.10. 2023 14:41