Lauren Graham 57 let


16. 3. 1967 se narodila v Honolulu Lauren Helen Graham, která je však spíš známá pod jménem Lorelai. Dětství prožila ve městě Fairfax, které se nachází ve Virginii. Když bylo Lauren pět let, její rodiče se rozvedli a žila pouze s otcem, protože její matka se rozhodla kvůli své pěvecké kariéře odstěhovat do Evropy. Její otec vlastní továrnu na čokoládu a má přezdívku „Čokoládový král“. Má bratra a dvě sestry.

Do Los Angeles si Lauren přijela splnit svůj sen, ale začala tam jako čísnice. To jí zůstalo jen do té doby, než dostala roli Shelly v seriálu CAROLINE IN THE CITY. Po této roli hostovala v seriálech jako LAW AND ORDER, NEWS RADIOL a další. Nabíky na větší role také přišly, hrála v M.Y.O.B., CONRAD BLOOM a TOWNIES. Ale největší úspěch jí teprve čekal a to s rolí sarkastické a vtipné Lorelai Gilmorové v seriálu GILMOROVA DĚVČATA, za kterou brala v 1. až 4. sérii 50 000 amerických dolarů. Za „Gilmorky“ byla také nominována na dvě ceny SAG, a kromě toho i na Zlatý glóbus.

Zahrála si ve filmu SANTA JE ÚCHYL s Billy Bobem Thortonem a dále s Keanu Reevesem ve SWEET NOVEMBER. Roku 2003 založila vlastní produkční společnost, která nese název Good Game.


16.3.1967
Honolulu, Hawaii, USA
Lauren Graham csfd

JoshyMiddle School: The Worst Years of My LifeHrdina MaxLetos Vánoce nebudouNěco jako komedieO smyslu životaZataženo, občas trakařeBoj o patentVyletět z hnízdaBožský EvanVdáš se, a basta!OchránceThe Life CoachThe MogulsŠťastná třináctkaSeeing Other PeopleSanta je úchyl!Pomoc!!! Já mám randeListopadová romanceOsudu neutečešDill ScallionConfessions of a Sexist PigJediná správná věcHlídač mrtvýchŠampióni: Nová hraVampirinaZoey's Extraordinary PlaylistEuforieLarry, kroť se


Aktualizace osobnostního profilu Lauren Graham: 17.11. 2023 01:05