Frank Vincent (1937 - 2017)


Frank Vincent se narodil v North Adams, ve státě Massachusetts, ale vyrůstal v sekci Greenville v Jersey City, New Jersey. Studoval hudbu na Saint Paul's Grammar School a stal se vášnivým bubeníkem. Frank byl poměrně úspěšným muzikantem a v 60. letech hrával s několika slavnějšími hudebníky té doby.

V současnosti se Frank věnuje celé řadě činností včetně dabování PC her, či účinkování v televizních reklamách a hudebních klipech. Nedávno se také objevil v 5. řadě populárního seriálu RODINA SOPRÁNŮ jako Phil Leotardo.


15.4.1937
North Adams, Massachusetts, USA
13.9.2017
New Jersey, USA
Frank Vincent csfd

Sarah QSpyStiffsThe TestedChicago OvercoatCity TeacherMladý Indiana Jones: Tajemství bluesPoslední přáníRemedyVan Vorst ParkCoalitionPříběh žralokaWise Guys On: Texas Hold'EmRemembering MarioRuboutTale of Two Pizzas, AThis Thing of OursHamlet in the HamptonsSmokin' StogiesSnipesAkce PelikánIf You Only KnewRopewalkStydlivý poldaUnder Hellgate BridgeŽivot hvězdyEntropyNetForceBellyOběťPravidla špinavé hrySvědek proti mafiiGrindMrtvý mužThe DeliThe Good LifeThe North EndZemě policajtůMafiánOn Seventh AvenueOna, jedině onaSoumrak nad ManhattanemWest New YorkAnimal RoomCasinoNemáš co ztratitFederal HillMen LieVraždící zbraňHorečka džunglePři výkonu služby: Vrtkavá spravedlnostVražedné myšlenkyLovec v ulicíchMafiániJednej správněPoslední útěk do BrooklynuLou, Pat & Joe DMade in ArgentinaMafiániStiffs


Aktualizace osobnostního profilu Frank Vincent: 1.11. 2023 01:44