Billy Ray Cyrus 62 let


Billy Ray Cyrus se narodil 25.8.1961 ve Flatwoods, Kentucky, USA. Původně chtěl hrát profesionálně baseball, ale nakonec vystudoval vysokou školu v americkém Georgetownu. Jeho otec byl známý americký politik a pozoruhodný úředník z Greenup hrabství, Kentucky. V mládí se oženil a jeho choť porodila nejdříve syna, který vede americkou skupinu Metro station. Poté se narodila dcera Miley, která se proslavila díky zpěvu, kráse a herectví. Byl především známý díky svým vlasům, které lákaly všechny fanynky country music. Tento americký hudebník byl několikrát oceněn platinovou deskou, ve světě prodal více než 25 miliónů kusů alb a má na svém kontě přes 30 hitových singlů. Jeho debutové album Some Gave All se stalo obrovským hitem a je dodnes nejúspěšnějším country albem v historii Billboard's Top Country Albums, na jehož první příčce se drželo 34 týdnů. Jeho album z roku 2007 s názvem Home at Last vstoupilo do Billboard 200 mezi prvními dvaceti a v žebříčku country alb se propracovalo na třetí pozici. Vydal také desku Back to Tennessee, ve které má i duet se svojí dcerou Miley Cyrus (HANNAH MONTANA). V albu kombinuje svou lásku k blues, jižanskému rocku, bluegrassu, gospelu a country. Je také držitelem prestižního ocenění Ceny Grammy.

Zahrál si třeba v CHŮVA K POHLEDÁNÍ, ELVIS UŽ ODEŠEL nebo v MULHOLLAND DRIVE. Nyní žije s rodinou v Kalifornii a těší se na další desky a filmové role.


25.8.1961
Flatwoods, Kentucky, USA
Billy Ray Cyrus csfd

Glisten and the Merry MissionChristmas in ParadiseDolly Parton's Mountain Magic ChristmasAmerican RejectLike a Country SongSharknado 2Christmas Comes Home to CanaanChůva v akciFlying ByHannah MontanaVánoce v CanaanuWizards on Deck with Hannah MontanaS Billem na rybáchDeath and TexasElvis už odešelTak už konečně chcípni!Mulholland DriveÚderný JackBilly Ray Cyrus: A Year on the RoadBilly Ray CyrusBest of Country '92: Countdown at the Neon Armadillo, TheStill the King90210: Nová generaceHannah MontanaPhineas & FerbDoc


Aktualizace osobnostního profilu Billy Ray Cyrus: 8.11. 2023 11:50