Evan Peters 37 let


Evan Peters se narodil v St. Louis, Missouri. Ve 14 letech se spolu s rodiči přestěhoval do Grand Blanc v Michiganu. Tam si jej všiml fotograf Bob Lamb a doporučil ho svému příteli, talentovému agentovi z Los Angeles, Craigu Wargovi. Následovala návštěva Los Angeles, která se nakonec protáhla tak, že tam Evan žije dodnes. Evan byl poslán do agentury Artist Agency, která s ním ihned podepsala smlouvu. Otec se tehdy vrátil domů a v Los Angeles zůstal jen Evan se svou matkou. Domluvili se, že má rok na to, aby se prosadil, jinak se vrátí také domů. Evanovi se to podařilo a od roku 2008 již žije v Los Angeles sám.

Evanova matka Julie Evans se v rozhovoru pro Flint Journal zmiňuje o tom, že to byl pracovně nabitý rok a Evan šel z role do role. Zdálo se jí to až neuvěřitelné. Kvůli své zaneprázděnosti se Evan rozhodl pro domácí vyučování.

Evanova kariéra se po roce nezastavila, naopak. Hrál v několika úspěšných filmech, jmenujme například drama AMERICKÝ ZLOČIN (2007), GARDENS OF THE NIGHT (2008), NIKDY TO NEVZDÁVEJ (2008) a KICK-ASS (2010). Objevil se také v epizodních rolí seriálů jako je DR. HOUSE (2004), ONE TREE HILL (2003), POSEL ZTRACENÝCH DUŠÍ (2005) a MYŠLENKY ZLOČINCE (2005).


20.1.1987
Saint Louis, Missouri, USA
Evan Peters csfd

Tron 3PřáníI Am WomanX-Men: Dark PhoenixAmerican AnimalsDeadpool 2Somálští pirátiElvis & NixonX-Men: ApokalypsaMajákVzkříšení démonaX-Men: Budoucí minulostAdult WorldNikdy to nevzdávej 2: The BeatdownKick-AssGardens of the NightNikdy to nevzdávejRemarkable PowerAmerický zločinMaminčin mazánekJak ostříhat AdamaKonec sněníMonstrumAmerican Horror StoryMare z EasttownuWandaVisionPose


Aktualizace osobnostního profilu Evan Peters: 16.11. 2023 13:30