Parker Stevenson 71 let


Vlastním jménem Richard Stevenson Parker. Své jméno si musel upravit, protože v databázi herců již existovali herci se stejnými jmény. Parker má bratra, který je znám spíše jako producent než herec. V mládí se věnoval hlavně sportu, vynikal ve veslování, vyhrál i prestižní závody během svého studia na Princetonu.

V ROCE 1986 hrál v krátkém seriálu SEVER A JIH, kde se seznámil se svou budoucí manželkou Kirstie Alley (Kdopak to mluví...), s níž má adoptované 2 děti. Pár se rozvedl v roce 1997.


4.6.1952
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Parker Stevenson csfd

Pobřežní hlídkaBaywatch NightsSavannahMelrose PlaceModelky s.r.o.Last Call in the Dog HouseAmerican ConfederateMistrustMy Christmas PrinceThe Perfect DaughterThe War RidersUtajená pravdaA Christmas ReunionHis Secret FamilyWin, Lose or LoveMcTaggart's FortuneDealerMaximální terorÚtěk z peklaAvalon: Za propastíLegieNot of This EarthOficiální popřeníDívka na telefonShadow of a StrangerCo přináší řeka 2Caddie WoodlawnováThe Cover Girl and the CopRough Ridin' JusticeShades of Love: The Rose CafeOsudná neděleRockhopperStitchesShooting StarsStroker AceThis House PossessedPlavčíkOur TimeSeparátní mírGreenhouse Academy


Aktualizace osobnostního profilu Parker Stevenson: 2.11. 2023 11:56