Juli Ashton 55 let


Americká pornoherečka Juli Ashton celým svým jménem Julie Ellen Gauthier se narodila 5. října 1968 v Colorado Springs v Coloradu.

Kromě  práce u filmu se objevila i jako modelka v mnoha časopisech a také jako exotická tanečnice. Studovala na prestižním ústavu pro pokročilé studium lidské sexuality v San Franciscu. Její IQ je 137. V roce 2005 se přestěhovala s manželem do Orlanda, o rok později porodila dceru.


5.10.1968
Colorado Springs, Colorado, USA
Juli Ashton csfd

Double Dippin'Being with Juli AshtonBest FriendsConsenting AdultsFade to BlueGrassroots Guide to Lobbying, TheNoční voláníOlder Women, Hotter SexPeepshows 17: Orgy ExpressBlack BootsBlissDark GardenDarlingDiva GirlsEssentially ShaylaPeklo na ZemiQueen of S.M.U.T.Still InsatiableSuper Sexy TooTornEssentially JuliLove's PassionNoční voláníScreen PlayVortexConvention CutiesCorporate Assets IIDaydreams NightdreamsDeep Inside MissyDívka snůKočičí sněmMasqueMr. OrgazmoNew Wave Hookers 5: Příští generaceWrong Snatch, TheAnal IslandButt MotorsConquestDeep Inside Juli AshtonJiná ženaNight Shift Nurses 2Scotty's X-Rated AdventureTwist of FateAnal AnarchyAnal Deep RiderAttitudeBare EssentialsButt Detective, TheCar Wash AngelsCyberanal - Vládkyně nebesDeep Inside ArianaEvery Woman Has a Fantasy 3LatexMutual ConsentNaked AmbitionNew Wave Hookers 4Passion in VenicePoslední podrazPubic AccessShock: Latex 2


Aktualizace osobnostního profilu Juli Ashton: 12.3. 2024 23:07