Larry Miller 70 let


Lawrence J. "Larry" Miller je americký herec, dabér, komik, podcaster a sloupkař.

Mezi jeho nejznámější role můžeme zařadit postavu mstivého vrátného ze sitcomu SEINFELD /1989-1998/, roli Waltera Stratforda v teenagerské romantické komedii s mladým Heathem Ledgerem 10 THINGS I HATE ABOUT YOU /1999/, stejně jako několik rolí v " mockumentárních filmech"  Christophera Guesta.

Účinkoval taktéž ve filmu Geralda Thomase CARRY ON COLUMBUS /1992/, v bláznivé komedii Eddie Murphyho THE NUTTY PROFESSOR /1996/, v pokračování této komedie NUTTY PROFESSOR II: THE KLUMPS /2000/, kde v obou filmech hrál postavu Deana Richmonda.

Postavu ředitele Elliota T. Jindrakeho ztvárnil v komedii MAX KEEBLE'S BIG MOVIE /2001/ a v romantické snímku PRETTY WOMAN /1999/ s Richardem Gerem a Julií Roberts si zahrál roli pana Hollistera – prodavače značkového oblečení. V roce 2005 účinkoval v roli Dabneyho Shawa v akční komedii KISS KISS BANG BANG spolu s Valem Kilmerem a Robertem Downeym Jr.


15.10.1953
Valley Stream, Long Island, New York, USA
Larry Miller csfd

Muž, co zabil Hitlera a pak yettihoUniverzita Rock SteadyZnovu ve hřeHot BotPearly GatesRoad HardThe Mystery CruiseMaturita s překážkamiBůh žehnej AmericeUnesený detektivAlfa a OmegaNa sv. ValentýnaŠest žen Henryho LefayeDostaňte agenty Bruce a LloydaLáska na druhém konciVelký maturitní mejdanAmbiciózní blondýnkaBag BoyChasing RobertPan VčelkaMravenčí polepšovnaNominace na OscaraKiss Kiss Bang BangMladý pilotSněhulák FrostyZábavný společníkVánoční koleda pana KarrollaMužská záležitostVichřiceTeddy Bears' PicnicCo horšího se může stát?Deník princeznyVelké průšvihy Maxe KyblíkaBuzz Lightyear of Star Command: The Adventure BeginsNejlepší showZamilovaný profesor 2: KlumpoviDeset důvodů, proč tě nenávidímNevěsta na útěkuPros and ConsThe Minus ManVelký šprýmBláznivý bossKarneval dušíVidláciBožská lestZamilovaný profesorČekání na GuffmanaComputer Wore Tennis Shoes, TheCorrina, CorrinaFavoritVraždy v RadiolanduIdeální milenkaSemtex BluesPlnými plachtami vpřed, Kolumbe!První rodinná spermabankaFrankensteinova školní létaNezbytná tvrdostPříběh z Los AngelesVesmírné komandoJako anděl


Aktualizace osobnostního profilu Larry Miller: 17.11. 2023 21:14