Victor Rasuk 40 let


Americký herec dominikánského původu Victor Rasuk se narodil 15. ledna 1984 v Harlemu. Má pouze jednoho sourozence a tím je starší bratr Silvester. Už jako malý navštěvoval uměleckou školu. Svoji první roli získal v šestnácti letech ve filmu FIVE FEET HIGH AND ROSING. Třicetiminutový film se stal obrovským hitem na festivalu Independent Spirit Film Festival. O dva roky později získal hlavní roli ve filmu RAISING VICTOR VARGAS, která mu přinesla nominaci na cenu Independent Spirit Award v kategorii nejlepší herecký debut.

V budoucnu můžeme Rasuka vidět ve filmech HOW TO MAKE IT IN AMERICA nebo KEEP COMING BACK, jež by se měly v našich kinech objevit co nevidět.


15.1.1984
Harlem, New York City, New York, USA
Victor Rasuk csfd

JeštěrA Christmas Open HouseWildflowerPadesát odstínů svobodyPašerákVše o NiněPadesát odstínů temnotyPadesát odstínů šediGodzillajOBSEl JefeV tátově stínuLife Is Hot in CracktownThe War BoysChe GuevaraVe službách válkyAdrift in ManhattanSpinning Into ButterV zajetí rytmuBonnevilleTady Reed FishLegendy z DogtownuZtracený rájRaising Victor VargasRock SteadyJak jsem poznala tvého otceDůvodné pochybnostiThe Baker and the BeautyJack RyanOkupovaná kolonieStalkerJak dobýt Ameriku


Aktualizace osobnostního profilu Victor Rasuk: 17.11. 2023 01:42