Connie Britton 57 let


Connie se narodila 6. března 1967 v Bostonu, Massachusetts a její pravé jméno je Constance Womack. Její otec byl fyzik. Když jí bylo sedm, tak se přestěhovala do Lynchburgu ve Virginii. Poté co absolvovala v roce 1989, se přestěhovala do New Yorku. Jméno Britton, po svém bývalém manželovi, používá jako umělecké jméno.

Zahrála si velkou roli v seriálu VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI, kde hrála Nikki Faber. Objevila se i v seriálu 24 HODIN, kde si zahrála hospodyni a přítelkyni Jacka Bauera. Zahrála si i v hororu THE LAST WINTER.

Podařila se jí jedna zvláštnost, v roce 2004 si zahrála ve filmu SVĚTLA PÁTEČNÍ NOCI, kde si zahrála manželku hlavního trenéra. O dva roky později přišla nabídka na stejnou roli ve stejnojmenném seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS.

V roce 2010 si zahrála malou roličku ve filmu NOČNÍ MŮRA V ELM STREET. V hororovém prostředí se jí asi líbí, protože v roce 2011 začala natáčet AMERICAN HORROR STORY.


6.3.1967
Boston, Massachusetts, USA
Connie Britton csfd

WinnerHere AfterBreakingNejšťastnější holka pod sluncemGood Joe BellNadějná mladá ženaDivoký mustangŠokující odhaleníThe Land of Steady HabitsProfessor Marston & the Wonder WomenVečeře s BeatrizJá, Earl a holka na umřeníSpící agentCo by kdybyKdyž andělé zpívajíThe To Do ListHledám přítele pro konec světaThe Fitzgerald Family ChristmasConceptionNoční můra v Elm StreetŽeny v nesnázíchThe Last WinterThe Lather EffectThree Days in DublinSpecial EdThe Life CoachLooking for KittySvětla páteční nociChild Star: The Shirley Temple StoryPekelná kuchyněThe Next Big ThingThe Fugitive - PilotNeohlížej seÚniková klauzuleThe Brothers McMullenMilý EdwardeBílý lotosZáchranáři L. A.SmilfAmerican Horror StoryNashvilleŠpinavej John


Aktualizace osobnostního profilu Connie Britton: 23.3. 2024 21:20