Simona Cavallari 53 let


Půvabná italská filmová, televizní a divadelní herečka Simona Cavallari již jako jedenáctiletá herečka debutovala v televizním filmu Colomba (1982) pod taktovkou Giacoma Battiatiho. O tři roky později si zahrála první větší roli ve filmu Damiana Damianiho Sicilská spojka (1984), zde ztvárnila roli Cecílie. V roce 1987 se jako Giovanna objevila v italsko-maďarském snímku Nevěsta byla překrásná od režiséra Pála Gábora. Následovala komedie Strýček za všechny peníze (1989), kde ztvárnila roli Mariny.

Simona Cavallari se ještě objevila jako Nena v televizní minisérii Mino (od r. 1986), což je italský válečný snímek z 1. sv. války. Z dalších seriálových rolí jmenujme ještě Kaltenbachovy dokumenty (od r. 1991), Sospetti (od r. 2000) a Palermo (od r. 2009). V posledním ze zmiňovaných si Simona Cavallari zahrála titulní úlohu komisařky Claudie Mares, která bojuje s organizovaným zločinem. Z televizních snímků na kterých ještě můžeme vidět půvabnou herečku stojí za zmínku dvoudílný romantický film Síla lásky (1995), Odtržené děti (2006), což je rovněž dvoudílný film tentokrát z 2. sv. války, Simona zde ztvárnila roli Pii a televizní krimi Kód Aurora (2008).

Jako divadelní herečka je známá z představení „Zítra večer o půlnoci“, v režii Carla Bensa. Simona Cavallari se také objevila ve třech videoklipech italského zpěváka Daniela Silvestriho, a to v písních Amore Mio (1999), Sempre di Domenica (2002) a Mi Persi (2007).

S Danielem Silvestrim má herečka dva syny: Pabla Alberta Silvestri (*2002) a Santiaga Ramona Silvestri (*2003). V listopadu 2011 se jí narodil třetí syn Levon Axel, kterého má herečka ze vztahu s Robertem Libertinim. Simona Cavallari je vyznáním buddhistka.


5.4.1971
Řím, Lazio, Itálie
Simona Cavallari csfd

Lupo BiancoRoma CriminaleKód AuroraLa buona battaglia - Don Pietro PappagalloOdtržené dětiLa cacciaTutto in quella notteSarò il tuo giudiceAmor nello specchioPrima del tramontoAmiche davvero!!Černý andělIl figlio di BakuninSíla láskyIl sogno della farfallaCopenhagen fox-trot18 anni tra una settimanaUn cane scioltoQuattro piccole donneStrýček za všechny penízeCavalieri del Cross, IVítězstvíNevěsta byla překrásnáSicilská spojkaColombaBarvy PalermaDon MatteoPalermoIl capo dei capiKomisař MontalbanoChobotniceSospettiDonnaCharlemagne, le prince à chevalKaltenbachovy papíryRequiem per voce e pianoforteMinoU muschittieriMaurizio Costanzo Show


Aktualizace osobnostního profilu Simona Cavallari: 31.10. 2023 20:29