Aaron Kaplan 49 let


Aaron A. Kaplan je mezinárodně uznávaný a cenami ověnčený hudební skladatel, pianista a filmový skladatel. Jeho hudbu lze slyšet v rádiu, televizi a filmu.

Ačkoli je Aaron známý romantickými partiturami a melodickými symfonickými díly, dokáže také skládat hudbu pro jakýkoli styl nebo žánr a jeho hudba byla použita v široké škále filmových a dokumentárních filmů. Aaron také přednášel a vyučoval hudební workshopy na školách po celém světě. Také přednáší a hraje svou hudbu, aby demonstroval propojení mysli a těla a léčivé aspekty hudby. Jeho práci využívají lékaři a odborníci na duševní zdraví a lze je slyšet v nemocnicích a léčebných centrech. Aaron je vedlejším členem fakulty Institutu funkční medicíny.

Aaron Kaplan byl nedávno uznán Maurice Ravel International Association of Italy jako jeden z nejlepších skladatelů na světě. Byl také jedním z pouhých dvou skladatelů ve Spojených státech, kteří byli pozváni k vytvoření originální skladby pro premiérové ​​vystoupení na prestižním Mezinárodním festivalu moderní symfonické a komorní hudby ve východní Evropě.

Kaplanova oceněná píseň „We're Coming Home“ byla použita při získávání finančních prostředků a byla vybrána jako nejlepší židovská píseň roku ve Spojených státech. Produkoval také hudební video, které má pomoci zvýšit povědomí o potřebě pomoci dětem, zejména těm, které jsou v pěstounské péči a čekají na adopci. Aaronovu „Symphonic Fantasy“ provedl West Los Angeles Symphony Orchestra a můžeme ji slyšet na pátém CD Kaplana „The Best of Aaron A Kaplan“.


23.12.1974
Port Jervis, New York, USA
Aaron Kaplan csfd

RippedThe AssistantsSanjay & CraigBrew DogsHeuréka – město divůKey and PeeleAmerické restaurováníLidé z bažinLarry, kroť seCriminal ConfessionsVražedná pole10 věcí, které nevíteHoralovéDetroitská ocelSteveAuťáky z New OrleansKovářství: Železo a oheňNaftové bratrstvoLong Lost FamilyZtraceni v převodovceCarbonarův efektFriday Night TykesGarážová četaLidé aljašské divočinyMalinkaté domkyRich Kids of Beverly HillsAmeričtí kaskadéřiBarter KingsComedians in Cars Getting CoffeeHotel ImpossibleKachní dynastie


Aktualizace osobnostního profilu Aaron Kaplan: 10.11. 2023 06:09