Julian Richings 68 let


Julian Richings se narodil 8. září 1955 v Oxfordu. Přestože se tento 178cm vysoký muž narodil v Anglii, je dnes považován za kanadského herce. Během své kariéry se stal známou figurou jak kanadských kin, tak i televizí. Objevil se ve více jak 50 filmech a 20 oddělených televizních seriálech.

Stal se vytíženým hercem i na jevištních prknech. Získal dvakrát ocenění Dora Awards a pokračoval profesionálním hraním s několika divadelními skupinami. V roce 2008 byl nominován na další cenu Dora Award za své ztvárnění THE PALACE AT THE END. Později se stal známým svým přístupem k malým nezávislým divadlům. Bavilo ho experimentovat. Jako jeden z mála svých vrstevníků dokázal pracovat zadarmo, pokud ho určený materiál dostatečně zaujal. Dnes jeho široká škála aktivit zahrnuje hraní ve filmech, seriálech, televizních show, divadlo, nebo dabing. Zároveň také stíhal necelých 20 let vést semináře a přednášky pro mladé herce a jejich možnostech v Torontu.

Dnes je Julian Richings ženatý, má dvě děti a se svou rodinou spokojeně žije v Torontu.


8.9.1955
Hampstead, Londýn, England, Velká Británie
Julian Richings csfd

Campton ManorOn se bojíRelax, I'm from the FutureWickensburgCharlotteStanleyvilleAnything for JacksonHallSpare PartsVicious FunBusiness EthicsPolarSalvationTrue FictionThe Space BetweenOne DropPrisoner XAll Hallows' Eve 2ReignThe Rainbow KidV objetí ďáblaVánoční hororČarodějniceEjectaHellmouthPatch TownKolonieL'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. SpivetMuž z oceliSeptic ManVictimsThe ConspiracyThe Last Will and Testament of Rosalind LeighNa hraněPytel kostíSpoluautorHard Core Logo 2TriggerMořský vlkSurvival of the DeadThe TimekeeperYou Might as Well Live13Roxy Hunter a tajemství šamanaRoxy Hunter and the Horrific HalloweenRoxy Hunter and the Myth of the MermaidToronto StoriesSaw 4Sejmi je všechnyThe Third EyeTracey: FragmentyA Lobster TaleMrtvá má ležet v hrobceThe Last SectVlciX-Men: Poslední vzdorČerná vdovaBožská JulieObchodník s končetinamiPoslední kasino


Aktualizace osobnostního profilu Julian Richings: 21.3. 2024 05:18