Paul McCrane 63 let


Celým jménem Paul David McCrane, se narodil v Pensylvánii, jako syn herce a spisovatele a zdravotní sestry. Má staršího bratra Jima a tři mladší sestry: Maureen, Barbaru a Deirdre.

Jeho asi nejznámější rolí je role doktora Roberta Romana v seriálu POHOTOVOST. Kroěm POHOTOVOSTI se ale objevil například také v seriálech ZE ZEMĚ NA MĚSÍC či v páté a šesté sérii seriálu 24 HODIN. McCrane se věnuje také režírování seriálů. Režíroval několik epizod seriálů POHOTOVOST, ŽRALOK, DR. HOUSE, TŘETÍ HLÍDKA a několika dalších.

Od roku 1998 žije se svou ženou Danou, návrhářkou klenotů a mají spolu dvě děti: syna Williama Thomase a dceru Noa Catherine.


19.1.1961
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Paul McCrane csfd

Take the 10The Surgeon GeneralAtlasova vzpoura: 2. částA Year and a DayNové šatyThe Last ProducerVykoupení z věznice ShawshankNebezpečně ozbrojenPortrétZeldaVražedný plánPrachy, moc a vraždaDeadline: MadridSlizRoboCopHotel New HampshirePurpurová srdceWe're Fighting BackBaby Comes HomeDeath PenaltyRocky IIBarryAll RiseNa seznamu smrtiNabídkaPod kupolíCloser: Nové případyDrsná HarryKriminálka Las VegasPohotovost24 hodin


Aktualizace osobnostního profilu Paul McCrane: 31.10. 2023 07:22