Gary Dourdan 57 let


Gary se narodil 11. 12. 1966 ve Philadelphii (Pennsylvania, USA). V mládí se přestěhoval do Willingbora (New Jersey, USA), kde se také začal zajímat o herectví, hudbu a bojové sporty. Později se přestěhoval do New Yorku a pracoval jako vrátný ve zkoušecím studiu. Zde si ho všimla Debbie Allenová.

Gary je výborný muzikant: hraje na kytaru, piano, basu, bubny a saxofon. Má dvě děti - dceru Nylu a syna Lyrica. Od roku 1994 je rozvedený (Roshumba Williams).


11.12.1966
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Gary Dourdan csfd

Crowning Glory: A Psycho ThrillerHeaven SentMnemonixThe Lost PrincessRolling Into ChristmasThe ModeratorOperace vykoupeníInfluenceRighteous VillainsGuns Guitars and a Badge..KnockoutMediaThe Miki Howard StoryFor the Love of RuthReversionFive ThirteenLast Letter, TheWoods, TheVelký skokExplozeMagnificent Cooly-T, TheBatman - Gothamský rytířNeznámý svůdceČerný srpenMy BoyWanted: Soulful Energy XchangeImpostor: Živá zbraňMuhammad Ali: Král světaPodzimní premiéraTrojkaNew Jersey TurnpikesRendezvousThe WeekendOhrožené městoČerný čtvrtekFool's ParadiseRuce od krveVetřelec: VzkříšeníČerní muži umějí skákatNovinyOstrovyLaurel AvenueVíkend u Bernieho IIDobrý bojA jak to bylo dál...The First Wives ClubPowerKriminálka Las VegasGleeBeing Mary JaneMistresses


Aktualizace osobnostního profilu Gary Dourdan: 13.2. 2024 03:34