James Fox 84 let


Narodil se v Londýně, divadelnímu agentovi Robinu Foxovi a herečce Angele Worthingtonové, jejíž otec byl slavný dramatik Frederick Lonsdale. Je mladším bratrem Edwarda Foxe a filmového producenta Roberta Foxe. Jeho nevlastní bratr je Daniel Chatto. Jako většina z rodiny Foxů studoval v Harrow a stejně jako jeho bratr sloužil v Coldstream Guards.

V roce 1973 se oženil s Mary Elizabeth Piper se kterou má 4 syny a jednu dceru. Jedním z jeho synů je i herec Laurence Fox a jeho neteří je herečka Emilia Fox.


19.5.1939
Londýn, England, Velká Británie
James Fox csfd

Surviving Christmas with the RelativesEffie GrayováUnknown HeartA Long Way from HomeDvojníkThe Great Train RobberyBez záznamuKrálova láskaKidWide Blue YonderBunny a býkMargaretSherlock HolmesVraždy v Yorkshiru: 1980CélébrationPan OsamělýKarlík a továrna na čokoláduÚtěk z ColditzuMagická hlubina 2Princ a jáPohádka mého životaThe Falklands PlayTrial & Retribution VIProkletý láskouShaka Zulu: Boj o pevnostThe Mystic MasseurZtracený světSexy bestieVila na kopciZlatá číšeMickovy modré očiJinnahSoupeřiAnna KareninováGulliverovy cestyKrutá romanceStarožitníkův krámHeadhuntersRiskantní posláníZbraň poslední zkázySoumrak dneSrdce temnotyAs You Like ItQuestion of Attribution, AVysoká hra patriotůZabijákStrach ze tmyBoys in the IslandNever Come BackRuský důmQuinnův případSbohem, králiShe's Been AwayBeryl Markham: A Shadow on the SunSun ChildLetní sezónaComradesNew WorldStudená válkaÚplní začátečníci


Aktualizace osobnostního profilu James Fox: 19.11. 2023 10:06