Milo Ventimiglia 46 let


Milo Anthony Ventimigliase narodil 8. 7. 1977. Vyrůstal v Anaheimu v Kalifornii. Jeho otec pochází ze Sicílie a matka má anglickou, francouzskou, irskou, skotskou a částečně i indickou krev. Má 2 sestry, jedna je módní návrhářka a druhá fotografka.

Za posledních pět let Milo zaujal diváckou pozornost ve filmu, v televizi a také v divadle. Na velkém plátně se objevil v nezávislých filmech „Massholes“ a „Sheer Blues“ či v krátkém filmu „Nice Guys Finish Last“. Zahrál si i po boku tehdy už slavného Freddieho Prinze Jr. ve filmu „Taková normální holka“. Na televizní obrazovce si opakovaně zahrál v seriálu „Opposite Sex“ a hostoval v seriálech jako je „C.S.I.“, „Promise Land“ či „Sabrina, mladá čarodějnice“. Jeho beze sporu nejznámější rolí (zatím) zůstává Jess Mariano v seriálu „Gilmorova děvčata“.

V roce 2006 se obevil ve filmu „Rocky Balboa“, pokračování slavné série se Silvestrem Stalonem. Milo si tady zahrál syna stárnoucího boxera. Z jeho posledních počinů lze ještě jmenovat účast ve sci-fi seriálu „Heroes“, který je o lidech žijících v NYC a kteří na sobě začínají pozorovat nadpřirozrné schopnosti. Milo hraje Petera Petrelliho, mladíka který dokáže absorbovat síly ostatních.

Také rád surfuje, jezdí na skateboardu a snowboardu. Rád vaří a má rád silná auta. Věnuje se také charitě.


8.7.1977
Anaheim, California, USA
Milo Ventimiglia csfd

Land of BadUmění tančit v deštiCreed IIZnovu ve hřeDevil's GateSandy WexlerMadtownDivoká kartaWalterGrace, kněžna monackáTellMachři 2Přízrak zmizeléSezóna zabíjeníMůj otec je šílenecPolibek prokleté dušeStaticThe DivideOrder of ChaosGamerOzbrojení a nebezpečníPatologieRocky BalboaStay AliveDivoká nocProkletí111 Gramercy ParkNejlepší je to na sněhuMassholesSpeedway JunkyTaková normální holkaBoys Life 2Riskantní známostÚžasná paní MaiselováTohle jsme my


Aktualizace osobnostního profilu Milo Ventimiglia: 5.11. 2023 06:56