Sasha Alexander 50 let


Sasha Alexander (narozena 17.5. 1973 jako Suzana S. Drobnjaković) je americká herečka s kořeny v Srbsku a Italii. Je dobře známa rolí Caitlin Todd v seriálu Námořní vyšetřovací služba.

Sasha měla stálé role ve dvou menších seriálech. V lékařském dramatu Nemocnice Presidio a v seriálu Wasteland. Objevila se ve 4. sérii seriálu Dawsonův svět jako Gretchen Witter. Zahrála si i v jednom díle amerického sitcomu Greg the Bunny v roli lesbické reportérky, kde předvedla nezapomenutelný polibek se Sarah Silverman. Dále se objevila ve filmech Lucky 13, All Over the Guy a Twin Falls Idaho. Její působení v seriálu Námořní vyšetřovací služba skončilo v Květnu roku 2005. Poté přijala roli ve filmu Mission: Impossible III. Vidět jsme ji mohli i v seriálu Přátelé v roli reportérky.

Sasha je vdaná a jejím manželem je Edoardo Ponti, syn herečky Sophie Loren a filmového producenta Carla Pontiho. Sasha a Edoardo se spolu vzali 11. 8. 2007 v Ženevě a mají spolu dceru, která se jim narodila 12.05. 2006.


17.5.1973
Los Angeles, California, USA
Sasha Alexander csfd

Deathstroke: Knights & DragonsNebezpečné lžiAmanda McKayRideBernard and HueyThe Girl from NagasakiLež má krátké nohyAž tak moc tě nežereLáska na druhý pohledPlay DeadPoslední ukolébavkaTenureYes ManMission: Impossible IIIŠťastná třináctkaWho's Your Momma?Ball & ChainPo čem touží kluciTwin Falls IdahoSupply & DemandThe Morning ShowLarry, kroť seNeuvěřitelné příběhyF.B.I.Námořní vyšetřovací službaHříšníciRizzoli & Isles: Vraždy na pitevně


Aktualizace osobnostního profilu Sasha Alexander: 11.11. 2023 17:27