Catherine Curtin 53 let


Catherine Curtin je americká herečka. Narodila se a vyrostla v New Yorku. Když jí bylo 17 let, její otec zemřel na rakovinu, což ji velmi poznamenalo.

V následujících letech se objevila v seriálech Sex ve městě či Zákon a pořádek. Její nejznámější role však přišla až v roce 2013, když si zahrála Wandu Bell v seriálu Orange is the New Black. Do povědomí diváků se později dostala také díky roli Claudie Henderson v seriálu Stranger Things.


14.7.1970
New York City, New York, USA
Catherine Curtin csfd

The DisruptorsYanivBenji's HourFounders DayHangdogLie Hard18½Are You Happy NowKendra and BethRed PillWerewolves WithinA Shot Through The WallFirst One InKdybys jen tušilNáhradní matkaTriple ThreatWhat Breaks the IceDiamond SolesImaginary OrderInside the RainMAD?The Artist's WifeŠpatné vychováníBreaking BrooklynWhen We Grow UpBeauty MarkCamera ObscuraCrazy FamousCut Shoot KillIn Case of EmergencyMaggie BlackThe Light of the MoonGold StarFan GirlBert and Arnie's Guide to FriendshipVlk z Wall StreetA Wife AloneBourneův odkazGhoulNeuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízkoNouzový východNoiseThe Limbo RoomNeuroticaHappy EndThe LookThe Next Big ThingEdův příští krokSuspicionsKariéra na spadnutíLaw & Order: Organized CrimeStranger Things


Aktualizace osobnostního profilu Catherine Curtin: 16.3. 2024 11:57