Lane Garrison 43 let


Lane Garrison se narodil 23. května 1980 v Dallasu (kde se točil Prison Break) a vyrostl v Richardsonu. Vůbec si nerozuměl s matkou, tak se v sedmnácti na rok přestěhoval k rodinnému příteli Joe Simpsonovi, což je mimochodem otec úspěšných popových hvězd Jessicy a Ashlee Simpsonových. Předtím prý ukradl, co mu pod ruku přišlo, jako auta nebo sterea, z čehož ho vyléčila ještě jeho matka, když ho udala na policii.

První film, ve kterém si zahrál byl v roce 1999 4 FACES, v roce 2006 to byl film CRAZY. Mezití msi zahrál v seriálech QUALITY OF LIFE a NIGHT STALKER. Momentálně pracuje na filmu SHOOTER spolu s Deanem McKenziem a čeká na vynesení rozsudku ohledně zaviněné nehody.


23.5.1980
Dallas, Texas, USA
Lane Garrison csfd

12 nezdolných sirotkůOne HeartSpy InterventionThe Divorce PartyArmedThe Iron OrchardWild for the NightCamp X-rayThe Devil's in the DetailsŠílenýOdstřelovačSprejeři4 FacesStarosta KingstownuYellowstoneKořenyCloser: Nové případyNámořní vyšetřovací službaPoslovéVolejte SauloviOd soumraku do úsvituBonnie & ClydeUdálostÚtěk z vězeníNight StalkerBetter Call Saul: Good Cop, Bad Cop: Becoming MikeLove Sex GodGoldbloodedIcebox


Aktualizace osobnostního profilu Lane Garrison: 3.11. 2023 02:58