Nikki DeLoach 44 let


Celým jménem Ashlee Nicole DeLoach se narodila 9. září 1979 ve Waycross, Georgia, USA. Jedná se o americkou herečku a bývalou zpěvačku. Pochází z velké rodiny, kde se narodila jako nejstarší ze tří dětí. V mládí vyrůstala na farmě. Jako dítě se často účastnila soutěží krásy, kde získala několik titulů. Díky tomu se nějakou dobu věnovala i modelingu.

Mimo jiné se také objevila v seriálech WALKER, TEXAS RANGER, CSI: NY, DAYS OF OUR LIVES či RINGER. Momentálně hraje v televizním seriálu NEŠIKA, ve kterém ztvárnila matku hlavní hrdinky Jenny.

V roce 2009 se provdala za bývalého člena chlapecké skupiny Take 5  Ryana Goodella. V dubnu 2013 oznámila, že je těhotná.


9.9.1979
Waycross, Georgia, USA
Nikki DeLoach csfd

Curious Caterer: Fatal VowsGrilling Season: A Curious Caterer MysteryThe Gift of PeaceZvědavá pekařka: Čokoládová závislostFive More MinutesTaking the ReinsBrusinkové VánoceSweet AutumnLáska za letuTwo Turtle DovesZachráněni láskouReunited at ChristmasTruly, Madly, SweetlySkvělá partieChained and BoundVánoční senChristmas LandKouzlo polibkuThe Devil's in the DetailsThe HuntedA Golden Christmas 3Answers to NothingCesta do HollywooduLáska a jiné závislostiMask MakerThe River WhyThe TrialVánek osuduBláznivá střela - Amerika v ohroženíLaw DogsSíť 2.0Přesný zásahKočovníkNever Give Up: The Jimmy V StoryTajemný střelecZáchranáři L. A.NešikaCastle na zabitíChirurgovéHráčSirensŠílenci z ManhattanuCloser: Nové případyMyšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Nikki DeLoach: 2.11. 2023 16:42