Kieth Merrill


Kieth Merrill je americký režisér, producent a spisovatel. V roce 1967 vystudoval Brigham Young University, kde dostal titul bakaláře svobodných umění (BA). Od té doby působí v americkém filmovém průmyslu.

Obdržel cenu akademie filmového umění a vědy (Academy Award) za dokumentární snímek THE GREAT AMERICAN COWBOY z roku 1973. Jeho další film AMAZON z roku 1997 byl na cenu akademie nominován. Jeho filmy jsou točeny IMAX technologií.

Kieth Merrill csfd

12 Dogs of Christmas: Great Puppy RescueTucet vánočních psůTestaments: Of One Fold and One ShepherdOzarks: Legacy & LegendLegacyCherokee Trail, TheHarry's WarMr. Krueger's ChristmasWindwalkerTake DownTři válečníciFour Blood MoonsSecrets of the I-52Olympic GloryAmazonKaňon Zion: Poklady bohůPassion for LifeYellowstoneWild West, ThePolynesian OdysseyNiagara: Mýty, kouzla a zázrakyGrand Canyon: skrytá tajemstvíGreat American Cowboy, TheWitnessSan Francisco: The MovieAlamo: The Price of FreedomEverything You Wanted to Know About Sudden Birth* (*but were afraid to ask)


Aktualizace osobnostního profilu Kieth Merrill: 19.11. 2023 17:50