Cindy Wilson 67 let


Zpěvačka Cindy Wilson je zakládajícím a zároveň nejmladším členem novovlné rockové kapely The B-52´s, která vznikla roku 1976. První koncert odehráli na valentýnské party pro své přátelé. Díky své originalitě, inovační hudbě a retro stylu získávají úspěch a jejich debutové stejnojmenné album z roku 1979 přineslo dva megahity "Rock Lobster" a "Planet Claire", které z pětičlenné kapely udělaly hvězdy.

Ve filmové branži se objevila jen v pár filmech, v množství dokumentů, TV pořadů, TV sériích a hudebních videoklipech. Spolupracovala na 70 soundtracích a spolupracovala např. s kapelou Ramones, hercem Billy Paxtonem, či Debbie Harry.


28.2.1957
Athens, Georgia, USA
Cindy Wilson csfd

LumpíciOne Trick PonyPortlandiaLáska je LáskaSimpsonoviAlive From Off CenterThe Fall GuyAthens, Ga. - Inside/Out: The Story Continues...Essential Music Videos: Hits of the '80sAthens, Ga. - Inside/OutThe Simpsons: Greatest HitsPeter Andre's 90 Party Hits of the 90sThe 7PM ProjectShow Ellen DeGeneresovéShow Rosie O'DonnellovéNoční show Conana O'BrienaNoční Show  Jaye LenoeRequest VideoSaturday Night LiveTop of the PopsPanic! At The Disco - Don't Threaten Me With A Good Time


Aktualizace osobnostního profilu Cindy Wilson: 26.4. 2024 20:38