Michael Peña 48 let


Mexický herec který se narodil v Chicagu, Illinois. Otec pracoval v továrně na knoflíky a matka byla asistentka sociální pracovnice. Oba rodiče byli původně farmáři.

V roce 2006 přijal roli v WORLD TRADE CENTER který pojednává o událostech z 11. září 2001. Také si zahrál malou roli v BABEL-u který rovněž vyhrál Zlatý Glób. Ve stejném roce v produkci televizní stanice HBO sehrál roli ve WALKOUT. V poslední době se objevil po boku Marka Wahlberga v SHOOTER jako začínající FBI agent Nick Memphis.


13.1.1976
Chicago, Illinois, USA
Michael Peña csfd

Milion mil dalekoMoonfallSecret HeadquartersTom a JerryFantasy IslandDora a ztracené městoSexy Jexi12 hrdinůAnt-Man a WaspExtinctionNová generacePašerákV pasti časuCHIPS: Bláznivá hlídkaLEGO® Ninjago® filmMy Little Pony FilmCollateral Beauty: Druhá šanceVálka proti všemAnt-ManBláznivá dovolenáHell & BackMarťanThe Vatican TapesChavezZa hraniciŽelezná srdceGangster Squad – Lovci mafieTurboŠpinavý trikPatrola30 minut nebo méněDobrý doktorMistrovský plánObhájceSvětová invazeVšechno musí pryčSynku, synku, cos to provedZevlovat a pruditŠťastlivciHrdinové a zbabělciOdstřelovač50 tabletBabelStávkaWorld Trade CenterAmerický senCalcium KidCrashMillion Dollar BabyPředmět láskySvět podle LelandaUkradni, co můžeš!60 sekundBellyfruitParadise CoveBoogie BoyOdplataProdavač iluzíMí drazí AmeričanéBílá tlapka


Aktualizace osobnostního profilu Michael Peña: 5.11. 2023 15:21