Ilenia Pastorelli 38 let


Ilenia Pastorelli je narozena ve znamení kozoroha. Vyrůstala v okrese Magliana (předměstí Říma) s mladší sestrou jménem Giulia. Jejich rodiče se společně odloučily, když bylo Ilenii 12 let. O životě v Římě v dospívání říká, že Řím má uprostřed ráj a na pokraji peklo a navzdory tomu je na předměstí větší svoboda a s touhle souvislostí poukazuje na díla Alberta Sordiho a Anny Magnaniové.

V roce 2015 přišel na svět snímek Říkali mi Džigu, který je znám i u nás a kde ztvárnila jednu z hlavních rolí. Její role obsahuje i pár intimních záběrů dokazujících nejen půvab této italské herečky, ale taky naprostou otevřenost vůči divákům. 

Je velikou fanynkou italského herce a režiséra Carla Verdoneho, což vedlo k jejímu naprostému úžasu, když jí nabídl roli do svého filmu Benedetta follia, kde spolu měli mít i několik scén. Na natáčení vzpomíná velice ráda a jelikož se prozatím drží italských vod, tak jí lze vidět spíše v této tvorbě.

Ilenia je taky vysoce aktivní na sociálních sítích, kde má navíc i velikou popularitu. Její zálibou je hlavně focení, a tak často sdílí fotky včetně sebe samé. Tahle kráska prostě o sobě dává vědět, takže si jí její fanoušci jistě najdou.


24.12.1985
Řím, Lazio, Itálie
Ilenia Pastorelli csfd

Da grandiLo sposo indecisoC'era una volta il crimineČerné brýleČtyři k večeřiE noi rimanemmo solo a guardareIo e AngelaNiente di serioRitorno al crimineBrave RagazzeNon ci resta che il crimineBenedetta folliaCosa fai a Capodanno?Říkali mi Džigu


Aktualizace osobnostního profilu Ilenia Pastorelli: 23.11. 2023 19:00