Snježana Tribuson 67 let


V roce 1981 dokončila studia televizní a filmové režie na Akademii dramatických umění v Záhřebu, kde od roku 2004 učí. Natočila několik televizních filmů a seriálů. Podílela se například na popularním seriáliu Odmori se, zaslužio si (Odpočiň si, zasloužíš si to), pro který natočila 20 epizod. Pro televizi pracuje také jako scenáristka.

V roce 2016 natočila film Vše nejlepší (Sve najbolje), kde zužitkovala své zkušenosti, které získala jako scenáristka televizních filmů a seriálů a natočila jej podle vlastního scénáře. Rovněž tento snímek získal několik Zlatých arén v Pule (za nejlepší kostýmy, výpravu, vizuální efekty a další), několik zajímavých cen přivezl také ze za-hraničních festivalů.


8.2.1957
Bjelovar, Chorvatsko
Snježana Tribuson csfd

SekáčTransatlantikNovogodišnja pljačkaPuska za uspavljivanjePrepoznavanjeSvaki put kad se rastajemoDok nitko ne gledaTreći ključRitam zlocinaOdmori se, zasluzio siSmogovciŠťastné a veseléNe dao Bog veceg zlaTri muskarca Melite ZganjerMrtva tockaKako prezivjeti do prvogOblak u sluzbi zakonaMrkomir PrviTri ljubavne pričePod vedrim nebomNajmanji grad na svijetu


Aktualizace osobnostního profilu Snježana Tribuson: 23.11. 2023 01:45