Filip Švarc 49 let


Filip Švarc se narodil 1. dubna roku 1975 v Praze. Již v brzkém věku se chtěl stát hercem a svou první smlouvu podepsal již ve svých šesti letech. Dále Filip dostal několik dětských rolí ve Vinohradském divadle a v Divadle E. F. Buriana v Praze. Roku 1989 nastoupil na konzervatoř v Praze a poté se začal věnovat herectví.

Filipa Švarce můžeme na filmovém plátně ještě jako chlapce zahlédnout ve filmu Copak je to za vojáka, jenž hlavní roli hraje známý herec Jiří Langmajer. Filip zde zahrál postavu mladého chlapce s pořezanou nohou. Mezi Filipovy zájmy patří sledování filmů a seriálů a samozřejmě golf.


1.4.1975
Praha, Československo
Filip Švarc csfd

Známí neznámíCzech Made ManKučírek versus KučírekSilnější než jáVracenkyKouzelnice od Křídového potokaPřípad se psemCopak je to za vojáka...Páni EdisoniPrinc a skřivánekSedmipírekFerdinande, vrať seJára Cimrman ležící, spícíModrý kódDabing StreetUliceLinka 158Kamarádi Dobré vodyPříběhy modrého telefonuPísek vs. HilsnerCircus Ponorka feat. Vanua 2 – RainBakalářiV českém zněníKdo to mluví?Talkshow Vítka MartinceU Kulatého stoluHost Lucie VýbornédavinciPevnost BoyardZlatá mládežMáme rádi ČeskoTOP STARZázraky přírodyVšechnopártyDobré ránoFilmopolisSnídaněKinobox


Aktualizace osobnostního profilu Filip Švarc: 8.3. 2024 11:54