Chris Powell 44 let


„Když uvěříš, že je to nemožné, bude to nemožné.“

Televizní tvůrce autentický příběh velmi zaujal, oslovili Chrise a vymysleli reality show Vítejte v novém těle, ta pomáhala extrémně obézním zhubnout v přítomnosti kamer, za přítomnosti nejen Chrise, ale dalších odborníků. Od roku 2011 do roku 2016 v šedesáti dílech pomohli šedesáti extrémně tlustým lidem vrátit se zpět do života.

Protože byl Chris na základní škole slabý, šikovaný a cítil se méněcenný, než začal cvičit, má velkou empatii ke svým svěřencům, se kterými prožívá jejich naděje i zklamání a kterým pomáhá s obrovským nasazením a lidskostí, což přivedlo miliony diváků k obrazovkám a z Chrise udělalo hvězdu.

Chris později napsal několik knih se zaměřením na zdravý způsob života: Extrémní proměna – Celoživotní úbytek na váze v 21 dnech“ a „Chtějte více, zhubněte více na celý život!“ Objevuje se v televizních seriálech a dokumentech o zdravém způsobu života.


1.1.1980
Arizona, USA
Chris Powell csfd

Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na životMegyn Kelly TodayThe ChewVítejte v novém těleThe Dr. Oz ShowEntertainment TonightGood Morning AmericaLove Life650-lb Virgin


Aktualizace osobnostního profilu Chris Powell: 5.12. 2023 15:30