Daniel Henney 44 let


Daniel Phillip Henney se narodil v Carson City, v Michiganu adoptivní korejské matce a americkému otci. Od roku 2001 začal s modelingem. Zatímco dokončoval vysokou školu, pracoval ve Francii, Itálii, Hong Kongu a na Taiwanu. Účastnil se také pár reklamních spotů a pro několik společností se stal i mluvčím.

Dále se v roce 2006 objevil v dramatu SPRING WALTZ. Později se naučil jazyk a účastnil se například show FAMILY OUTING. Byl také zapojen do skandálu nepravým titulem ze studií. Jedním z jeho prvních filmů byly korejské SEDUCING MR. PERFECT a MY FATHER, který vyhrál v Severní Korei mnoho cen a Daniel se tak stal prvním cizincem, jenž získal všechna hlavní ocenění v kategorii Nový nejlepší herec.

V roce 2009 se objevil v X-MEN ORIGINS: WOLVERINE jako agent Zero. Ve stejném roce si zahrál v dramatu stanice CBS THREE RIVERS. Roku 2010 se vrátil do Korei pro film THE FUGITIVE: PLAN B. Mimo jiné si v pozdější době zahrál například v SHANGHAI CALLING, THE LAST STAND nebo BIG HERO 6. Objevil se také v kriminálce NCIS LOS ANGELES jako Paul Angelo. V současnosti se věnuje modelingu a své přítelkyni.


28.11.1979
Carson City, Michigan, USA
Daniel Henney csfd

NezvěstnáGongjo 2: InteonaesyeonalDonAgathaVelká šestkaKonečnáOccultSeupaiYi ye jing xiShanghai CallingX-Men Origins: WolverineMai padeoMiseuteo robin ggosigiKolo časuMyšlenky zločinceMyšlenky zločince: Za hranicemiVelká šestkaGutbai miseuteo beullakMoji drazí přáteléShow pana Peabodyho a ShermanaNámořní vyšetřovací služba L. A.RevoluceHavaj 5-0


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Henney: 26.4. 2024 14:42