Martin Hofmann 46 let


Činoherní herectví vystudoval na pražské DAMU (2000) v ročníku profesora Miloše Horanského, Borise Rösnera a Evy Salzmannové. V době studií začal hostovat v pražském Rokoku, kam nastoupil do angažmá. Po odchodu na volnou nohu následovala spolupráce s Dušanem D. Pařízkem na inscenaci The Bandits, dále hostování v Divadle Bez zábradlí, v Divadle Radka Brzobohatého, ve Viole a v Divadle v Řeznické.

V současném repertoáru hraje Rostandova Cyrana, Stavrogina v Dostojevského Běsech, Zastavárníka v Něžné téhož autora (představení Něžná je noc - scénický fragment románu Zločin a trest a povídky Něžná, které je výsledkem dlouholeté spolupráce s režisérem Patrikem Hartlem), Tybalta a Johnnyho Pateena Mika v inscenaci Mrzák Inishmaanský Martina McDonagha.

Dále: Divadlo Bolka Polívky - Mínus dva, Viola - Život jako smršť, Studio Švandova divadla - Lordi, Ungelt - Království boží na zemi, MDP - Oddací list.


31.3.1978
České Budějovice, Československo
Martin Hofmann csfd

Máma a Táta jsou Boží40 rolíVlny1919Čaroděj KajtekHranice láskyStřídavkaV létě ti řeknu, jak se mámVitaj doma, brate!Prvok, Šampón, Tečka a KarelUbal a zmizVyšehrad: SeryjálZnámí neznámí3BobuleHavelSkleněný pokojTeroristkaŽeny v běhuÚkryt v zooAnthropoidMasarykPolski filmVe stínuBěžciZakázaný člověkKdopak by se vlka bálTaková normální rodinkaUlice: Zlatá muškaHezké chvilky bez zárukyAž kohout snese vejceKletba bratří GrimmůHodný chlapecPražské padělkySilný kafeP.F. 77Smrt pedofilaPerníková věžNikdo neměl diabetesOtec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníkaHaneleVedlejší produktOdznak VysočinaOchráncePoldové a nemluvněBez vědomíLinka


Aktualizace osobnostního profilu Martin Hofmann: 31.3. 2024 20:58