Vuk Čelebić 36 let


Vuk Gojkov Čelebič  je i přes své exotické jméno rodilý Pražan. Jeho otec pochází z Černé Hory a matka je Češka. V pěti letech se jeho rodina přestěhovala do Černé Hory, protože se jeho otec Gojko, absolvent DAMU, stal ministrem kultury této tehdy ještě svazové jugoslavské republiky. Za osm let poté se rodina opět stěhovala, tentokrát do Argentiny, kde byl otec po čtyři roky jugoslávský velvyslancem. Po návratu do Černé Hory se Vuk Čelebić rozhodl pro studia v Čechách.

Mimo divadelní prkna se objevuje především v televizních seriálech. V několika dílech  v drobných rolích se představil v seriálu Vyprávěj (2009).  V roli Dervana se objevil v seriálu Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (2013).  Do povědomí diváků se dostal rolí intrikána a sukničkáře Roberta Bláhy v nekonečném seriálu Ulice. Byť jeho postavu nechali scenáristé zemřít, díky jejímu výrazně zápornému charakteru utkvěla v paměti mnoha diváků. Rovněž se objevil v koprodukčním kriminálním seriálu Bez hranic (2014).

Díky svému původu a pestrému rodinnému cestovaní mluví česky, srbsky, anglicky a španělsky. V rodinném životě se může pochlubit dvěma dcerami, první dcerka Ester Clare se narodila v jeho dvacet tři letech a za dva roky přibyla Isabella Aria. Jejich matkou je klavíristka Bára Císařovská, se kterou se seznámil během studii při jednom z uměleckých projektů.


7.4.1988
Praha, Československo
Vuk Čelebić csfd

If I Can't Have Love, I Want PowerCyril a Metoděj – Apoštolové SlovanůMísto zločinu České BudějoviceSlunečnáModrý kódRodinné případySpecialistéBez hranicČeské stoletíCyril a Metoděj - Apoštolové SlovanůVyprávějUlicePátá čtvrť: zmizelé město pražskéPrvního květnaFramedKaraokeMaraton


Aktualizace osobnostního profilu Vuk Čelebić: 15.11. 2023 20:18