Joel Gretsch 60 let


Joel James Gretsch se narodil ve městě St.Cloud v Minnesotě 20.prosince 1963. Herectví studoval na Guthrie Thater v Minneapolis a v roce 1989 se přestěhoval do Los Angeles. Krátce nato se prosadil v televizi. Na začátku devadesátých let to byly seriály MARRIED WITH CHILDREN a MELROSE PLACE.

Ve stejném roce se objevil v jedné z hlavních rolí minisérie produkované Stevenem Spielbergem, TAKEN. Později následují epizodní role v seriálech CSI: Miami, CSI: NY, NCIS a LAW & ORDER: Criminal Intent. Od roku 2004 hrál hlavní roli ve všech čtyřech sériích seriálu THE 4400.

Po jeho skončení si zahrál epizodní role v seriálech JOURNEYMAN, WOMEN’S MURDER CLUB, BURN NOTICE a UNITED STATES OF TARA. Objevil se také ve filmech NATIONAL TREASUER: BOOK OF SECRETS, PUSH a SHRINK. A od roku 2009 ztvárňuje jednu z hlavních rolí v seriálu z produkce ABC, V.


20.12.1963
St. Cloud, Minnesota, USA
Joel Gretsch csfd

Air: Zrození legendyA Father's NightmareDo Unto OthersDead TriggerMajákApokalypsa ve znamení zvěrokruhuZpropadené dědictvíRozdvojená myslCvokařKdo zachrání Grace B. JonesovouPushLovci pokladů: Kniha tajemstvíSkleněný dům 2Klub vyvolenýchMinority ReportLegenda o slavném návratuKruh zlaRodinné albumAll RiseUpíří deníkyMyšlenky zločinceNámořní vyšetřovací službaTým ŠkorpionWitches of East EndAgenti S.H.I.E.L.D.Ochrana svědkůVStatus: NežádoucíTara a její svět


Aktualizace osobnostního profilu Joel Gretsch: 3.11. 2023 03:06